Ekonomi hit och dit.

Då har man grejat färdigt med pengarna för denna månaden. Jag har svårt att se att jag skulle göra något från nu och fram till måndag nästa vecka som genererar någon ansenlig summa pengar. Jag får vänta till sommaren, om man säger så. Juni börjar ju nästa vecka och jag brukar kalla: Juni, juli och augusti för sommaren. 
(null)
 
Det har i alla fall gått väldigt bra under denna månaden när det kommer  till pengar. Jag är också nöjd över att jag har varit så extremt noga. Jag har inte slarvat med nånting och det jag fick ut av det var ju ett bra resultat.  Allt blev mycket bättre än vad jag hade räknat med, men nu när jag ändå har gjort vad jag kan med årets "ekonomimål" för denna månaden så är det bara fortsätta vara noga med sparandet och ha tålamod. 
 
Det som känns bra det är att jag kan spara mycket pengar och ändå ha ganska mycket pengar att leva för sommar, efter att räkningarna är betalda. Det är ju skönt att kunna ha det så. Jag hade aldrig orkat att maxa mitt sparande och behöva tänka varje dag på att spara på utgifter som normalt har i sin vardag. Man behöver ju köpa mat och andra grejer. Kläder är något som jag behöver köpa mer av nu och det blir inga problem ekonomiskt att fixa. 
 
Det blir nog bra för mig med allt som har med mina pengar att göra. Just nu känns det lite tufft för jag har ändå ganska långt kvar till årets stora mål. Dessutom når jag ju ingen vision i år. När jag har klarat årets mål så har jag ändå inte ens 10% av dom pengar som jag behöver för att nå den vision som egentligen är det som gäller för mig i slutändan. 
 
Men jag tänker att med dom pengarna som jag kämpar med att få ihop kan jag göra så mycket mer med sen. Nu funkar det inte, men på jag har 10% av vad jag behöver så kan jag till nästa år kanske ha 40% av alla dom pengar som jag tror att jag behöver för att nå den vision jag har. Efter det så kan det gå väldigt fort, för har jag bara penga så kan man lätt skapa en " loop" av det där. Grundtanken är att jag investerar pengar som jag just nu bara sparar ihop. En investering tycker jag oftast går fortare än ett planerat sparande. Ha man 40% av pengarna så tror jag det kan gå väldigt fort sen. 
 
Jag är välmedveten om att jag kan misslyckas med väldigt mycket av allt de jag tänker att jag vill fixa i framtiden, men når jag bara årets ekonomimål så har jag i alla fall lovat mig själv att jag ska vara nöjd ändå. Det är liksom en spärr som jag haft sen länge med pengar och den kommer jag över redan till hösten om jag bara har lite tålamod över sommaren. Om jag sen bara jobbar på som vanligt så ska det inte vara några problem alls att fixa till slutet av detta året. Hur jag gör sen vet jag egentligen inte exakt nu, men det behöver jag ju inte veta än. Jag bedömmer ju nu att jag måste nå den sk spärren på 10% innan jag kan komma vidare. Då fokuserar jag på det till 100 %. 
 
Det blir nog bra detta med ekonomin, även om jag nu håller på lite hit och dit och liksom inte kommer över min sk spärr.  Men jag hoppas det ordnar sig. Nu vill jag njuta av sommaren...och i augusti har jag semester. Det är ju också något som jag ser framemot.
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE