Vecka 26

Ny vecka igen och jag ska nu försöka att vara lika lugn och avspänd som jag har varit under helgen. Det har varit skönt att känna sig helt stressfri och även om jag kan se att jag har ganska mycket att göra denna veckan så tror jag att jag kan ta det lugnt ändå. Jag jobbar helt normalt denna veckan, men jag är ledig torsdag och fredag. Sen jobbar jag helgen. Jag kan ta sovmorgon under störredelen av denna veckan. Under helgen börjar jag jobba tidigt, men jag slutar då i ganska bra tid, så arbetsveckan känns ganska bra ändå. Men jag kan erkänna att jag längtar som fan till semestern. Jag får kämpa med jobb i ca en månad till innan jag blir helt jäkla ledig. 
 
Annars kommer jag väl att ha en vecka som ungefär liknar den förra. Jag väntar på en del olika paket. Jag har beställt ganska mycket grejer den senaste tiden. Förra veckan fick jag hem mycket av sånt jag hade beställt och denna veckan får jag väl hem mer grejer. Det är roligt när man får hem nya kläder och andra prylar som man innan bara har sett på bild och tänkt som fan på att man vill ha. Det blir som lite julafton, mitt i sommaren. 
 
Jag har också skickat tillbaka grejer som jag har fått eftersom vissa saker inte har varit vad dom ska vara. Sen har jag fått till svar att det inte har varit något fel på grejerna, fast jag tycker att det har varit det. Jag har ändå fått nya grejer, men dom har inte funkat dom heller. Jag skickar tillbaka och får  återigen höra att det inte är något fel.... och där har det liksom låst sig. Jag säger att det är fel, någon annan säger att det är rätt och nu har jag sagt att jag vill ha pengar tillbaka. Jag får se denna veckan hur det går med det. Sen kanske jag i slutändan inte bryr mig så mycket om just detta. Det är inte mer pengar än att jag snart kan dra in dom igen. Det är lugnt liksom, men jag tycker ändå  att rätt ska vara rätt. Köper jag något så ska det väl fungera som det ska? Eller hur?
 
 
 
Denna veckan faller annars många saker på plats när det kommer till hur jag vill ha det med pengar. Det känns skönt för jag har vänt och vridit på möjligheterna på tok för mycket nu. Jag har gjort mycket som jag tycker har blivit bra, men jag måste lugna mig lite med framtida grejer som jag nu tänker att jag kan tjäna pengar på. När det går väldigt bra så får man lätt en övertro på sig själv. Man ger sig då lätt in i saker som man egentligen inte vet något om. Jag har lärt mig nu att jag ska passa mig lite när allt gå väldigt bra. Man ser inte riskerna, utan bara möjligheterna. Det går inte bar jämt, även om det tidigare har gått bra. Förr eller senare kommer det än motgång och då ångrar man inte har haft det i åtanke. Magkänslan säger mig nu att jag bör tagga ner och ta det lugnt ett tag nu. Jag tror ändå att det blir bra i slutändan i alla fall. Jag tror till och med att allt faktiskt blir bättre om jag tar det lugnt och tagga ner, än att jag gör tvärtom. Man ska inte överarbeta saker, speciellt inte om det inte gör att det blir till det bättre.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE