Jag tror att jag mår bra just nu.

 Jag funderar just nu mycket på var jag befinner mig i livet.. Mår jag bra eller dåligt? Vad är jag tacksam för och vad vill jag ha mer av den närmaste framtiden? Allt jag tänker nu känner jag att jag bara vill få ner i skrift så jag gör ett försök i detta blogginlägg och jag tänker inte sluta skriva förrän inget mer finns kvar att skriva ner om vad jag tänker om livet just nu. 
 
Första tanken  som slår mig är att mycket känns bra just nu. Som jag har sagt i tidigare blogginlägg så tror jag att mycket beror på sommar och fint väder. Det känns som att man kan "softa" mer och ändå vara ganska kreativ och få mycket gjort. När jag känner så då mår jag nog oftast väldigt bra. Man får passa på att njuta och ta vara på den tiden man har då känslan av att man mår mycket bättre än på länge finns där. Jag känner ju ofta att jag lätt kan gå från att må ganska bra till att snabbt må dåligt. Jag balanserar ofta på en tunn tråd där och därför tänker jag att det är bästa att njuta av att man mår bra, innan man börjar må dåligt igen. Det där går upp och ner för mig som fan. 

Jag känner mig ju annars pigg och fräsch. Jag är nu igång bra med promenaderna och jag tycker det är roligt att gå ut på mina rundor. Varje dag längtar jag efter att få komma ut på min nästa promenadrunda. Just nu är det nästan så att jag får tvinga mig själv att sitta still. Jag behöver absolut inte tvinga mig själv att gå ut. Det har inte känts varken tufft eller jobbigt på länge. Det känns bara bra. 
 
 Jag märker också att jag sträcker på mig mer nu än tidigare. Jag känner mig kanske lite självsäkrare. Jag vet vad jag gör nu, jag har koll på läget och mycket går bra. Mitt självförtroende är oftast ganska bra, hur jag än mår. Det är mer min självkänsla som jag behöver jobba mycket med, men även den har känts ganska bra den senaste tiden. Kanske har jag tittat lite på personer som jag ser upp till , och på vissa människor syns det ju lång väg att det fan inte är något fel på deras självkänsla. Det coolt när man lägger märke till en sådan person och jag kanske omedvetet försöker härma efter deras sätt att vara. Därför känns min egen självkänsla ganska stark just nu. 

Jag vill ändå aldrig glömma att jag måste sträva efter att var mig själv så långt det går. Det är viktigt för mig och jag tror att jag på då har större chans att må bra under en längre period.  Ibland kan det vara lätt att ha en förutfattat mening om sig själv. Man tror kanske att man är bra eller dåligt på något, fast det stämmer liksom inte. Man är kanske inte alltid är helt ärlig mot sig själv och sen kanske andra människor har sagt att man är på ett visst sätt som man kanske tar åt sig av eller tror på, fast det kanske inte är så man vill är eller vill uppfattas vara. Får man höra det där många gånger att man typ inte är bra på ditten eller datten så kanske man lätt bara bestämmer sig för att det är så. Tänker man efter och lever nära vad man själv  känner och är ärlig mot sig själv så kanske man själv kommer fram till att det faktiskt inte är så som man först själv har trott, eller som andra har sagt. Vart vill jag komma med detta?  Jo, om man bara skiter att tänka på hur man är eller vad andra tycker och istället bara gör saker med handlingskraft som man tror sig veta är bra, då blir du nog lättare den personen du själv vill vara. Om du tänker att du skulle vilja vara mindre lat. Ändra på det då utan att tänka på om du är lat eller inte. Var inte lat utan jobba hårt ett tag och se vad som händer. Man mår väldigt bra av att vända något som man kanske upplever som en svaghet till att istället bli något som är ens styrka. Bevisa med handlingskraft vem du är, istället för att hela tiden tänka på hur du skulle vilja vara och vad andra tycker att du är. Där tycker jag att jag just nu har hittat mig själv bra. Under den senaste tiden har jag inte ens funderat på varför någon tycker si eller så om mig. Folk får tycka va fan dom vill. Är det inget som för mig är positivt så skiter jag i det. Det känns bra och jag mår bra av att inte bry mig. 
 
Jag har känt för min del den senaste tiden att jag har gjort mer saker och tänkt mycket mindre. Jag vet vad jag vill och vad jag ska göra. Jag vet vilken person jag vill vara . Det är bara att med handlingskraft göra sin grej och sen kommer det att bli bra i slutändan. 
(null)

(null)

Egentligen är livet ganska enkelt. Mår jag bra och känner mig pigg och fräsch, då är jag rätt ute med mig själv. Dessutom tycker jag ju att livet går ut på att fullfölja drömmar.  Och det är ju något jag typ jobbar ständigt med. En och annan dröm har jag ju också förverkligat. Klarar man det, då mår man ju ännu bättre sen. Det viktigaste i livet är väl att man mår bra? Annars spelar väl inget annat någon roll?
 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE