I år - Nästa år.

 Jag har årets ekonomimål i mitt huvud dygnets alla vakna timmar. Kanske har jag drömt om det några nätter också. Jag vill göra detta i år. Jag kommer ju över en spärr ekonomiskt som verkligen kommer att kännas bra. 
 
Jag kommer inte att ge mig, och skulle jag göra det så vet jag att jag kommer att ångra det för lång tid framöver. Den vetskapen hjälper mig att hålla i detta och inte bränna för mycket pengar. Jag behöver inte kämpa så för att få loss pengar, men jag får "tagga" ner lite när det kommer till hur mycket pengar jag har. Jag kan ju köpa massor med saker  nu och sugen kan man lätt bli på att göra det. Men det där får jag som sagt  "tagga" ner och bara göra allt de som krävs för att nå mitt mål som jag har för i år.  Det är årets ekonomimål som gäller...punkt slut. 
 
Jag har också den senaste tiden funderat mycket på hur jag ska tänka och göra nästa år när det gäller alla dessa pengar som ska rulla åt alla jävla håll som finns. 
 
När jag funderar på 2022 så utgår jag ifrån att jag har klarat av att sätta 2021 års mål. Tänker jag inte så då har jag ju gett upp på förhand. Däremot kan jag ju tänka hur jag ska göra om jag nu skulle misslyckas i år, men i första hand så utgår jag ifrån att jag är där jag vill vara med pengar år i januari 2022. 
 
Tanken som först far igenom mitt i huvud när det kommer till hur jag ska göra nästa år är att jag ska tagga ner betydligt när det kommer till sparandet. Jag ska ha ett sparande, men det behöver inte alls ligga på samma nivå som det gör nu. Jag kan dra ner det och mer unna mig och njuta av livet, med mer pengar i plånboken liksom. Det har jag redan nu bestämt mig för att jag ska göra. Dessutom kommer dom pengarna som jag tänker att jag ska få ihop i år gå i en loop. 
 
Jag kommer att kunna göra saker som gör att jag tjänar mer pengar, på dom pengar jag redan har. Sen blir det mer på nya pengar som kommer in, men fortfarande rullar det in på pengar som jag redan hade sen tidigare. Jag tror att jag kan ligga på en ganska låg nivå med sparande av dom pengar som jag tjänar på att köra buss. Jag kan nog mer leva livet för min lön och sen kör jag på visionen med dom pengar som jag nu sparar ihop under detta året. Det kommer inte att vara värt att bara försöka spara ännu mer och sen ännu mer. Jag kommer bara att tröttna och lägga ner. Jag vill jobba med detta på ett sätt som känns bra långsiktigt. Det stora målet är ju ändå att sätta visionen inom en snar framtid. 
 
Jag har lärt mig så mycket av alla dom fel och misstag som jag har gjort med pengar sen tidigare och finns det något positivt med allt som gick fel, så är det väl att jag lättare kan hitta rätt nu. Bästa sättet att lära sig saker på är ju att ha och göra riktigt jävla fel ibland. Då lär man sig i alla fall att man inte ska göra på samma sätt igen. När jag gjorde fel så hade jag nog en övertro på mig själv. Det hade gått så bra i flera år med att få loss pengar så jag trodde att det bara kommer att fortsätta så utan att jag behöver bry mig så mycket. Jag tänkte inte på vad det först var som gjorde att det tidigare hade gått så bra med pengar. Jag hade ju hela tiden utvecklat mitt ekonomiska tänk och på så sätt tjänat mer och mer. Jag kan ju inte sluta utveckla sånt jag vill ha mer av för att det går väldigt bra. Jag måste ju fortsätta driva mig själv framåt när jag vill ha mer än det jag redan har. Jag ska tagga ner med mitt sparande nästa år, men jag tänker försöka utveckla allt de jag bygger upp i år. På så sätt  tror jag att jag hittar en bra balans i allt som har med detta att göra. Jag mår bra samtidigt som jag försöker nå den visionen som jag har i livet. Det är vad jag strävar efter. Magkänslan säger mig att jag tänker rätt nu. 
 
Sen är det långt kvar till nästa år och därför får jag inte glömma vad jag har att göra nu. Klarar jag inte det jag vill uppnå i år, då faller ju planerna och den utveckling jag vill göra till nästa år. Men det känns skönt att jag känner att jag kan driva min personliga utveckling framåt genom att tagga ner. Det är bara att "loopa" dom pengarna jag redan har. Sen lever man gått för dom pengar som man jobbar in. Det känns rätt göra så. Min magkänsla  är som sagt bra. Jag vill ju bara leva mer och kämpa mindre. Livet är för kort för att hålla på och kämpa sig igenom det. Varför ska man slita tungt om man mår bättre av att ta det lugnt? Jag känner mer och mer hur jag nu fasar ur det där kämpandet med allting. Jag behöver inte jobba hårdare, om inte det leder till att jag snabbare når mina mål. Det är bra att påminna sig själv om det ibland. 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE