Jobbig vecka.

Jag har haft massor att göra hela veckan. Stundtals har jag känt mig ganska stressad även om jag gör vad jag kan för att ta bort alla känslor jag har av stress. Lite jobbigt har det har det varit,  fast det känns alltid bättre efter jag väl har fått saker och ting gjorda. 
 
Jag har känt mig lite trött också. Kanske kollar jag för mycket på fotboll. Det gör att man går och lägger sig lite för sent. Sen man ska upp tidigt så känns det tufft i den stunden. Sen piggnar man ändå till på något sätt, även om man känner att man borde sova mer. 
 
När jag struntar i fotbollen och går och lägger mig tidigt, då vaknar jag istället för tidigt dagen efter. Det blir ju inte bra heller för när man tex kommer hem från jobbet då är man sjukt trött och typ klockan 16:00 på eftermiddagen känns istället som klockan 04:00 på morgonen. Det känns alltså inte bra hur jag än vänder och vrider på det där med sömnen. Jag får försöka hitta bättre rutiner, men det är inte så lätt när jag har så mycket som jag vill få gjort hela tiden. 
 
Även om denna veckan har varit lite jobbig och jag mest har fått kämpa med allt som jag vill få gjort, så lyckas jag ju i alla fall att få saker och ting på plats och på det sättet som jag vill ha det.  Man får lön för mödan. Jag har ju också varit noga med att gå mina promenadrundor. Det har gjort att jag har fått den där extra energin som jag har behövt ha för att orka med allt grejande denna veckan.  Hoppas jag ändå kan tagga ner lite med allt grejande till nästa vecka. Det kommer inte att hålla i längden att hålla på från tidig morgon till sent på kvällen, minst 5 dagar på en samma vecka. Det är nog inte bra och jag får nog försöka planera in mer vila och kanske också min nattsömn. Jag känner i alla fall att jag måste tagga ner på något sätt. Jag är rädd för att det kan bli en jobbig hälsomässig erfarenhet för mig annars. Jag vill inte komma till insikt med det när det  är för sent.
 
 LITE BILDER. ALLT OCH INGET. Gata, blomma, bubbel, huvudrätt, efterrätt och rosa smiley.
 
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE