Jag måste bli bättre på att kolla upp saker.

 Ny vecka har det blivit och jag har jobb alla vardagar och är ledig helgen. Passen jag har denna veckan är ganska bra för jag slutar ganska tidigt. Jag tror att det är så nästa vecka också. Jag har ju börjat jobba på sommarschemat och så kommer det att vara i ca 1,5 månad. Sen har jag semester och sen kör jag på det schemat som jag hade innan denna sommaren. I det stora hela så tycker jag sommarschemat är bra. 
 
Annars försöker jag hinna med allt jag vill få gjort. Jag grejar på så mycket jag orkar med med mina vardagliga saker som man regelbundet behöver göra och som är ständigt återkommande. Jag försöker lyssna på alla poddar som jag helst inte vill missa ett enda avsnitt av. Under mina promenader så hinner jag med att lyssna på de mesta av allt som jag gillar att följa. P3-poddar är "favvo" för mig. Här är några poddar som jag gillar mer än andra att följa:
 
 P3 DOKUMENTÄR
 
P3 NYHETER DOKUMENTÄR
 
P3 KRIM
 
P3 KLUBBEN
 
THE VERZ CAST
 

Jag vill också hinna med att läsa en hel del böcker. Jag har börjat att läsa böckerna om Carl Hamilton, som är skrivna av Jan Guillou. Jag har länge tänkt att jag ska ta mig igenom böckerna i den serien, men det har aldrig blivit av. Nu har jag i alla fall börjat. Jag tänker att jag ska läsa böckerna eller lyssna på dom som ljudbok. Jag har inte alla böckerna hemma, men man kan ju beställa hem fler eller bara lyssna på dom som E-bok. Det löser sig. Jag har bara gett mig fan på att jag ska ta mig igenom alla böckerna på något sätt under detta året.  
 
 

 Sen har vi ju detta med pengarna:
 
Sparandet känns lugnt och dom investeringarna jag har gjort känns stabila och allt blir så bra som jag har räknat med att det ska bli. Om jag bortser från det jag sparar så försöker jag få loss pengar för att kunna köpa sånt som jag länge har tänkt att jag vill ha. Jag blir lite trött på mig själv. Jag har den senaste tiden kollat väldigt mycket på vad grejer jag vill ha faktiskt kostar och jag inser att jag länge har trott att saker och ting inte kostar så mycket som jag först har trott. Jag är naturligtvis glad för det, men det stör mig att jag inte har kollat upp detta tidigare. Jag är en person som ofta tror att allt är dyrare än vad det i verkligen är. Jag får sluta med att gå runt och tro saker. Jag måste bli bättre på att  egentligen är. Jag gissar och tror och det kan vara rätt, men oftast har jag helt fel.  Sen känns det ju bra när något är billigare och inte dyrare än vad jag först trodde. 

Det som gäller för mig i år är att jag ska spara den summan pengar som jag har sagt att jag ska spara ihop innan 2022. Men när jag nu i alla fall börja kolla upp saker och ting lite bättre så känns sparandet ganska "soft"och lugnt. Jag kan spara det jag vill och ändå lägga ut pengar som kanske gör att jag får fler saker att falla på plats, på kortare tid än vad jag först trodde var möjligt. Mycket visar sig ju vara billigare än vad jag först trodde. 

Sommaren 2021 kan ju bli hur "nice" som helst!🌞 🕶💯⛱ 
 
(null)
 
 


Anonym
06 June, kl. 18:01 | Blogg;

Har du något specifikt som du sparar till eller sparar du bara generellt? :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE