Just nu gör jag allt jag kan.

Jag tycker livet just nu har börjat kännas mer "soft" igen. Det är som att sommar med sol och fina dagar gör automatiskt gör att jag slappnar av mer och bry mig mindre om alla problem som man kan tänkas ha eller tror att man kommer att få. Den senaste tiden tycker jag att de mesta som jag har grejat med har gått väldigt bra. Många saker har fallit på plats bara jag har börjat greja.  Saker jag har tänkt på länge att jag ska fixa, men inte orkat bry mig om har jag nu börjat ta tag i och då känner jag att allt går väldigt fort framåt. Kanske är det lättare att få fart grejerna när det är sommar och fint väder. Mycket kanske bara känns lättare? Sommar och sol kanske även gör det lättare att få saker gjort. Jag vet inte, men just nu känns mycket ganska lugnt, bra och lätt.
 
Just nu gör jag också allt jag bara känner att jag gör precis allt jag kan för dom pengar jag har att leva för. Jag skulle ändå vilja få gjort mer och ännu snabbare. Det hade varit skönt att bara få klart saker som man har tänkt på så länge att man ska göra, men jag får nöja mig med att jag gör allt jag kan just nu och att allt jag klarar av att göra nu går ganska snabbt att få ordning på. 
 
Allting kostar ju pengar och därför kan jag ju inte göra många saker samtidigt. Jag sparar ju en hel del pengar just nu och även om jag inte snålar så är jag noga med att hålla den sparplan som jag sen tidigare har satt upp. Alla pengar jag har utöver sparandet försöker jag på något sätt hålla levande och rullande så mycket jag bara kan. Jag tänker inte börjar spara mer pengar än vad jag känner att jag måste göra  för att nå alla mål jag har för detta året med min ekonomi. 
 
När det kommer till pengarna så är jag också noga med att inte gå händelserna i förväg. Jag har en vision och den vill jag klara, men inte till vilket pris som helst. Jag vill bygga upp allt med en stadig grund. Det jag menar med det är att om jag förverkligar min högsta dröm i livet så ska vägen till målet vara så genomarbetad och stabil så att inte allt jag bygger upp kan falla hur lätt som helst efter att jag känner att jag är klar. Jag vägrar visa upp en fasad utåt som egentligen inte är min verklighet. Man har ju sett många exempel genom åren på människor som visar upp ett bra och lyxigt liv, men sen kommer det fram att mycket av det där är "fake" och då faller allt som ett korthus. Dom senaste åren har man ju också sett kändisar som typ gör ett misstag som är så allvarligt att hela deras liv rasar direkt. Jag vill inte hamna där. Jag vet vad jag skulle kunna göra för att nå min vision väldigt snabbt. Det är ju bara att låna alla pengar man behöver och sen kan jag ganska lätt sen efter börja leva i den dröm som jag just nu strävar efter att få.
 
Men att lösa det så kommer inte att hålla under en längre tid. Allt kommer att falla efter ett år och sen får jag börja om från noll igen. Eller så kan det bli ännu värre. Jag kanske får börja om med att vara skuldsatt för livet. Det kommer inte att vara värt att få leva i sin dröm under en kortare period, för att sen vara med om när allt bara rasar och tas ifrån mig över en natt. 
 
Jag vill bygga upp en stabil grund i allt jag lyckas med. Som det är nu så  bygger jag upp allt för varje månad och det blir bara stabilare och stabilare för varje månad som går. Efter sommaren räknar jag med att komma över en s.k. "spärr " i ekonomin. Sen är den delen tryggad för min framtid, hur allt än går för övrigt. Efter det har jag ju ett mål med ekonomin för hela detta året och det är jag ganska säker på att jag klarar av, bara jag kommer över "spärren".  När årets mål sen är fixad, då kan jag ha ett liknade mål nästa år, men jag tror att jag då kan fixa ett sådant mål dubbelt så snabbt. Allt tror jag på för att jag känner att jag bygger upp allt från grunden och inte hoppar över dom steg som jag känner att jag måste ta mig igen. En fasad utåt kommer jag aldrig visa upp. Allt jag väljer att visa av mitt liv är sånt som jag ska ha fått när jag har arbetat in det av egen jävla kraft. Då blir det power och en jäkligt stabil grund att stå på. 
 
(null)
 
(null)
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE