Det går snabbare för mig att bara spara.

 Jag har känt den senaste tiden att jag har varit väldigt sugen på att köpa grejer. Mycket av sånt som jag har tittat på tror jag också att jag kan tjäna på i framtiden. Problemet är ju bara att det inte är nu jag kan tjäna på det. Jag måste kanske vänta minst ett år eller mer. 

När jag samtidigt har ett ekonomiskt mål där jag ska ha en viss summa pengar innan år 2022 så är det inte mycket allt jag kan komma på som funkar när det kommer till att hinna få loss dessa pengar.  Det viktigaste för mig i år är ju att nå mitt ekonomimål och då kan jag inte hitta något annat sätt än att bara strunta i de mesta av allt jag är sugen på att köpa, och bara spara pengar varje månad. Det går fortare för mig att få loss pengar genom att spara än att jag ska köpa något och sen försöka tjäna pengar på det jag köper. Mycket av sånt jag har tittat på kan jag inte se att jag tjänar några pengar på under detta året. Kanske kan jag göra det på längre sikt, men jag vill nå mitt ekonomiska mål i rena pengar och jag drygt ett halvår på mig.  Hur sugen jag än är och hur mycket jag än kan se att jag i framtiden kan tjäna, så är det ju vad jag vill åstadkomma i år som gäller. Jag kan då inte se att något annat just nu funkar än att bara spara och hålla på pengar som jag redan har. 
 
Det är lite tråkigt och inte kunna köpa mer av coola grejer som man vill ha, trots att jag nu har pengar att handla saker för. Men jag vill komma över vissa ekonomiska "spärrar"och jag kan ändå se att möjligheterna blir så många fler när jag väl når dom ekonomiska mål som jag har satt upp. Jag har det ju bra när jag kan spara så mycket pengar som jag faktiskt kan. Ser jag att jag kan få loss mer pengar på kortare tid genom att bara lägga på nytt sparande, så är ju det just nu mer rätt att göra. Jag kan kanske klara årets ekonomiska mål, även om jag nu skulle börja köpa grejer som jag inte kan tjäna några pengar på i år, men då får jag kämpa mer med pengarna än vad jag behöver göra nu.

 Jag kommer att kunna köpa mer grejer under sommaren som jag tidigare har tänkt att vill ha. Jag "maxsparar" Det funkar att unna och handla saker också, även om jag vill spara en hel del nu. Jag får bara lugna mig lite med med alla större planer och prylar jag är sugen på just nu. Möjligheterna är enorma redan nu, men det jag i slutändan vill nå är mina ekonomiska mål och min vision. Då känns det mest rätt just nu att köra på det och inget annat. Det är lite tråkigt att spara, men det får jag ta när jag tycker att livet går ut på att förverkliga drömmar. 
 
 
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE