Det är ju bara ett halvår kvar.

Jag har sett i 3 dagar nu hur pengar faller på plats som jag vill ha dom innan det blir juli. Jag känner mig nöjd varje gång som jag får ekonomin precis så som jag vill ha den för varje månad. Ibland känns det som att allt i mitt liv handlar om att jag ska nå mitt ekonomiska mål för i år. Jag vill klara det i år. 

Jag tänker inte förlänga det till nästa år. Jag har sagt till mig själv att jag gör vad jag kan för att inte behöva kämpa in årets mål. Om jag bara fortsätter att göra som jag har gjort under det senaste halvåret så kommer jag att klara av det och när det är klart så blir det nog så att jag bara har sparat ihop pengarna genom att lägga undan en viss summa pengar, en gång i månaden. Det handlar inte om mer pengar än att jag bara kan göra det, utan att kämpa eller ens bry mig om dom pengarna just nu. Så bra har jag det och jag har ju sen tidigare kämpat för att komma dit jag är idag. Jag är nöjd med allt detta, men jag kan erkänna att jag är sugen på att tjäna mer pengar och möjligheterna blir bara fler och fler, ju mer pengar som kommer in. 

Jag kan se att mycket av sånt jag har tittat på kommer att funka att tjäna pengar på om jag väljer att investera i det, men sen har vi ju detta med årets ekonomimål som jag har satt upp.  Jag har ju ställt det kravet på mig själv att jag nu har ett halvår på mig. Sen har jag sagt att det måste vara klart. Jag vill sätta det klockrent och jag vill tex inte skriva på min blogg om ett halvår att jag inte har lyckats med mitt ekonomiska mål eftersom jag har investerat en del av mina sparpengar på något som jag kanske ska tjäna pengar på senare. Jag vill nå målet innan detta året är slut och nästan allt av sånt som jag kan se att jag kan tjäna lite större pengar vid ett senare tillfälle, hinner inte löna sig inom ett halvår. Jag bedömer att jag behöver mer tid, men mitt mål är glasklart. Jag ska ha alla pengar som jag vill ha om ett halvår och hur jag än vänder och vrider på alla möjligheter så kan jag inte se att jag kan göra något bättre än att bara spara pengar under dom månaderna som nu är kvar av 2021. 

 Det jobbiga med detta tänket är att jag vet att om jag inte gör verklighet av många av mina idêer nu så tror jag att de mesta kommer att falla mellan stolarna sen. Samtidigt känns det mest rätt för mig just nu att bara sätta mitt ekonomiska mål för i år. Om jag nu börjar göra saker som inte leder till målet, så kommer jag att ångra mig om jag gör dessa saker ändå. Jag vill inte sabba det jag har sagt i ett halvår nu att jag ska klara av. Jag har ingen lust att: Ta ut sparpengarna, köpa något som jag inte kan tjäna på inom ett halvår och kanske kämpa som fan för att nå målet som jag har för i år. Magkänslan säger mig ju att det bästa jag kan göra är att bara spara, och inte bry mig mer än så. När jag nu känner så, då är det väl det som är rätt?
 
Jag har ju också bara ett halvår kvar. Jag får ju göra det nu som jag tror tar mig snabbast till målet. Allt annat kommer bara att bli fel och det kommer jag att ångra. 
 
 
 
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE