Oftast ordnar det sig.

 Jag har tittat och väntat på saker den senaste tiden. De mesta av allt löser sig på bästa sätt och vissa saker känns bättre än vad jag först trodde. Det blir sällan som jag tror, fast ska jag tänka något kring det så är det att mycket ändå oftast ordnar sig på ett bra sätt. 
 
I fredags fick man ett väldigt roligt besked på jobbet som typ handlade om hur framtiden blir. Man kan väl lite kort säga att företaget som jag jobbar på vann ett avtal som börjar gälla från mitten på december nästa år. Det var ganska skönt att få det beskedet för då behöver jag inte fundera på hur jag har det med jobbet i framtiden, om det nu hade blivit så att företaget inte hade vunnit detta avtal. 
 
Skönt att mycket av den ovisshet som jag länge har känt är borta nu. Saker och ting börjar ju falla på plats, eller så vet jag att många saker kommer att ordna sig bara jag låter tiden gå.

Skönt att få ett rakt besked om hur det kommer att bli på jobbet i framtiden.  Drömmen jag har om att nå min vision lever vidare och jag kan se massor av möjligheter på vägen mot målet. Snart kommer väl också jag att få vaccinet mot COVID -19. Jag har planerat min semester väl och jag hoppas att jag under den ledigheten gör allt de som jag har tänkt att ska göra. Mycket kommer nog att falla på plats och ordna sig på bästa sätt. Min magkänsla säger mig det i alla fall. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE