Nu har det blivit sommar.

Sommaren 2021 har kommit. Jag kör väl säkert på med jobb och sen vet jag att jag har semester i augusti. Jag tycker det är bra. Jag gillar att ha lite senare semester. Jag har redan planerat vad jag ska göra. Jag ska fixa allt i mitt hem som jag under en längre tid har tänkt på att jag ska fixa.  Man kan väl säga att jag ska röja upp lite. Jag har redan  börjat, men jag tror ändå att det är under semestern som jag kan få mycket mer gjort. Det gäller ju bara att man inte slöar till och hamnar för mycket i den sk "semesterlunken". Jag får greja tufft tills det blir färdigt. Man har ju gott om tid när man har semester i alla fall. Man behöver ju aldrig avbryta det man håller på med för att man ska dra till jobbet och köra buss. 
 
Men det är ju långt kvar till att jag har semester. Jag får först jobba på under juni och juli. Det känns väl ganska lugnt. Jag har inte kollat så noga på hur mitt schema ser ut i sommar. Det får vara som det är i två månader.  
 
När det gäller "ekonomigrejen" så känns den bra i mina tankar nu i alla fall. Jag vet vad jag behöver göra och jag inser att jag inte behöver tänka på om jag gör rätt eller fel. Jag har ju tänkt och tänkt sen jag var lite grabb. Jag gör så rätt nu. Alla mina uträkningar har jag repeterat flera hundra gånger. Dom stämmer. Är jag bara konsekvent och kör på blir det bra i slutändan.   (null)
Jag gör min grej och nu försöker låta min magkänsla styra allt jag gör. Detta känns bara så rätt och bra på alla sätt och vis. Hur framtiden blir får man se. Det kanske är bra att man aldrig riktigt kan veta exakt hur den kommer att bli. Är man avspänd, lever i nuet och tänker positivt så brukar mycket ordna sig till det bästa. Jag tror på allt de och kör på. 
  (null)

 
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE