SEMESTER!

Nu är det i alla fall semester. Just nu behöver man inte längta efter den. I början nu ska jag mest bara försöka ta det lugnt. Jag tänker inte jobba hårt med nånting. Vad jag än gör så ska jag ta det väldigt "soft" Ingen stress och jag kommer ju heller inte att behöva stressa. Det ska bli så skönt att slippa bry sig om klockan. Jag behöver inte tänka på den överhuvudtaget. Klockan är ju något jag annars lever med varje dag. På jobbet blir man ju påmind hela tiden om just den där jävla klockan. Den tiden ska jag vara här och där. Sen har jag rast i si så många minuter, när klockan sen är nånting ska man jobba vidare igen. Ett visst klockslag slutar jag jobba, men efter det måste jag ändå ha koll på klockan eftersom jag känner att jag behöver lägga mig en viss tid för att orka upp ett tidigt jävla klockslag. Nästan allt som har med klocka och livet att göra kan man ju mer strunta i när man har semester och det ska bli skönt. 
 
Jag tänker inte slarva med mina promenader. Jag ska klara 80 000 steg i veckan under semesterperioden också. Jag lär väl följa lite OS också. Mycket finns redan i natt som jag kan tänka mig att sitta uppe för att se. Jag vet däremot inte om jag orkar, men då är det ju bara att gå och lägga sig. För mig är inte OS livsviktigt att följa. Men jag tycker att det är kul OS. När det är OS _år så tycker jag det är en av årets höjdpunkter. 
 
 
Annars har jag många saker som jag länge har tänkt på att jag vill få gjort och jag tror att jag ska försöka köra på med lite sådana saker. Jag vill inte tänka mer på om och när jag ska göra si eller så. Bättre att bara sätta igång liksom. Kör på se om det funkar. Funkar det inte så lägger jag ner och känner jag att jag vill fortsätta så öser jag på. Svårare än så är det inte. 
 
Jag hoppas att jag orkar blogga på och greja med alla mina sociala medier. Jag känner att jag vill greja ganska mycket med bilder och skrivande under semestern. Sen gäller det ju bara att man gör saker och inte bara tänker att man ska ta tag i dom. Jag vet också att jag ska ta en andra dos av vaccinet mot COVID-19. Det blir ju skönt at för det gjort också. 
 
Semester är det nu i alla fall och det ska bli skönt att inte behöva jobba förrän den 31:e augusti. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE