Riktigt bra pingis idag!

Jag har kollat en hel del pingis idag. Alla matcher var så bra dom bara kunde bli. Otroligt bra spel där båda spelarna måste göra en otroligt bra prestation i varje bollduell för att kunna vinna en enda poäng. Man kan inte se på bättre pingis än vad som bjöds på i OS idag. Det är helt otroligt hur bra dom bästa spelarna i världen är, när det gäller som mest. 
Om jag ska tippa en OS-mästare i pingisens herrsingel så tror jag Ma Long (på bilden ovan) från Kina tar guldet. Men det är en helt öppen match. Finalen spelas ju mellan Ma Long och Fan Zhendong. Båda från Kina och dom är just nu bland dom 3 absolut bästa i världen. Finalen blir nog minst lika bra som semifinalerna var idag. Det kommer och bli riktigt bra i fortsättningen också. Pingis på absolut toppnivå och där alla spelare är i toppform. Det är häftigt att se och det är väl därför jag aldrig tröttnar på pingis. Jag vill inte missa pingisen när den är som bäst.  
 
Kina tar återigen Guld och silver i både damsingel och herrsingel. Det är ju klart redan nu. Japan tog bronset damsingel. Jag hoppas att Dimitrrij Ovtcharov från Tyskland tar bronset i herrsingel. Sen får vi hoppas att Sverige kommer tillbaka i pingisens lagtävling och i alla fall går så långt så att dom är med i fightas om medaljerna. Det önskar jag från mitt hjärta. Sverige är bra på pingis och har ett bra lag i Tokyo.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE