Lördag (2021 07 24)

 Dagarna går och man räknar ner till den dagen man går på semester. När jag avslutar fredagens arbete nästa vecka, då ropar jag LEEDIIIIG!!! Det ska bli skönt, men det känns ändå som jag har väldigt mycket jobb kvar att ta mig igenom innan den där månaden av skön ledighet infaller. 
 
Annars känner jag att jag mår väldigt bra. Jag tänkte på det här och dagen att jag inte har mått så dåligt på länge. Jag känner inte heller att jag behöver jobba så mycket med mig själv och mina tankar för att jag ska må bra. Jag har ju många gånger tidigare funderat mycket kring hur jag ska må så bra som möjligt. Nu tänker jag inte så mycket på just det längre. Jag mår bra och hur jag ska tänka och agera för att jag ska må bra kommer liksom av sig själv. Det händer ju saker ibland som jag tidigare kanske har mått dåligt av, men under den senaste tiden när liknade saker har hänt mig så mår jag inte dåligt av sånt längre. Jag har sagt till mig själv så många gånger nu att det viktigaste av allt är att man mår bra. Annars spelar ju ingenting någon som helt roll. Kanske har jag gjort och provat allt jag kan komma på av saker som i slutändan får mig att må bra. Jag vet ju idag att jag inte alltid kan hjälpa att saker och ting sker som är mindre roliga att behöva vara med om, men jag tror ändå att man alltid själv kan välja hur man hantera allt man drabbas av. 
 
Det är skönt att man mår bra. En orsak till det tror jag är att jag idag inte har någon människa i mitt liv som jag inte vill ha min närhet. Så har det under större delen av mitt liv inte allt känts. Jag tycker jag tidigare alltid har haft människor i mitt liv som jag idag känner att jag borde på något sätt ha tagit bort mycket tidigare än vad jag gjorde. Naturligtvis kan jag tänka att jag skulle vilja att det hade funkat bättre med många av dom personer som jag har haft, men idag av olika anledningar inte har kvar i mitt liv idag. Ibland tar ju folk bort mig också. Det skär sig med folk ibland och sånt får man leva med, men oavsett så känner jag att det är skönt att jag inte har någon människa i mitt liv idag som jag inte vill ha där. 
 
Jag tror också att om jag bara gör min grej och inte jagar andra människor så kommer jag att få rätt personer i mitt liv som jag känner att jag vil ha kvar. Gör jag bara som sagt min grej så tror jag att jag får "rätt" människor omkring mig som jag sen inte känner att jag behöver ta bort. Jag tror att risken är mindre att jag blir utnyttjad eller att dessa personer pratar skit bakom min rygg. Jag tror på allt de här, men det stör mig att det har tagit större delen av dom åren jag hittills har levt innan jag kom på detta.
 
Jag påstår inte att jag har rätt i allt jag har skrivit, men tror ändå att om jag bara gör min grej som är att försöka fullfölja mina drömmar, så kommer mycket bara att bli så bra som det bara är möjligt. Det viktigaste är alltid att jag mår bra. 
 
  (null)
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE