Inte lång kvar nu.

Torsdagens jobbdag är nu också över och imorgon gör jag sen sista dag och sen är det äntligen semester. Jag känner ju att jag vill ha den nu och det känns bra det snart är dags. Det känns också bra att jag efter morgondagens arbete inte ska börja jobba igen förrän den 31:e augusti. Om det inte hade varit för min semester så skulle jag egentligen ha jobbat den sista helgen i augusti. Nu slipper jag det och dessutom har jag en fridag på mitt schema den 30:e augusti. Det känns alltså extra bra att jag får några dagar mer ledigt, än vad jag i normala fall skulle ha haft. Lägg därtill att jag den 31:e augusti inte börjar jobba förrän ca klockan 12:00. Det är ju skönt att slippa vräka sig upp tidigt som fan, första dagen efter att man har haft semester. 
 
Men jag får inte glömma att jag ska jobba imorgon också. Börjar man man fundera för mycket på semester när man sitter och jobbar då vet jag av erfarenhet att man gör fler misstag som tex: Ta fel buss på parkeringen, köra fel väg eller ta fel på vilken tid man ska börja efter rasten. Man får fokusera på jobbet när man är där, men sen är det fan ledigt i alla fall!!!
 
Annars är det ju upp tidigt som fasen varje morgon denna veckan. Det har varit så sen i måndags och imorgon är det fortfarande så. Jag kollar en del på OS, men jag sitter inte uppe på nätterna. Jag vill vara pigg och fräsch när jag sitter bakom ratten och jobbar. 
 
Jag har ändå hunnit se en hel del. När det kommer till pingisen så känns det ju lite tråkigt att alla spelare från Sverige är utslagna i både herr och damsingel. Jag har sett alla matcher och jag tycker att alla Svenskarna spelade ganska bra. När det kommer till Anton Källbergs förlust så var det nog inte mycket att säga om. Anton har en hög kapacitet, men det är ju hans första OS och i hans förlustmatch så möter han ju ändå en spelare som är rankat nummer 7 i världen. Mattias Falck tyckte jag gjorde en ganska bra match Omar Assar från Egypten. Mattias spelade mycket bra med sin backhand och den skapade han ju mycket lägen med för att sen kunna avgöra med sin forehand. Han missade ju några sådana viktiga lägen, samtidigt som Omar hade ett bra försvar. 
 
 
Sen kan man kanske säga att även om man hade velat att det skulle gå bättre för Sverige i pingisen så har jag ändå svårt att se att någon av Svenskarna skulle kunna ta medalj i herrsingel respektive damsingel. Det kan jag nog säga, även om Mattias Falck  blev 2;a på senaste VM. Däremot har ju dom Svenska herrarna ett väldigt bra lag och lagtävlingen i pingis tror jag drar igång på söndag. Jag hoppas naturligtvis på att Sverige kan ta den där medaljen, men man får se hur det går. Jag har ju i alla fall semester när pingisens lagtävling drar igång så om jag måste sitta uppe på natten för att se pingis, så kommer jag att göra det. Ska man säga något mer om dom Svenska pingisspelarna i årets OS så är det ju att alla är relativt unga och kommer säkert i framtiden att vara med på minst ett OS till. Det är är ju rätt coolt när man tänker på det. 
 
Jag gillar även om titta på mycket annat. Det är något speciellt med just OS som gör att jag kan vara mer intresserad av vissa idrotter än vad jag normalt brukar vara. Simning och gymnastik är sådana idrotter som jag gillar att kolla mycket på när det är OS. 
(null)
 
(null)
 
 Jag kommer nog att vända på dygnet lite under OS. Jag har inte gjort det än eftersom jag vill orka jobba mina pass som jag har att göra. Men det blir nog så när jag snart är ledig som fan. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE