Har varit ganska trött.

Jag har känt mig ganska trött under denna veckan. Efter varje arbetsdag så har jag kommit hem och varit helt slut. Sen har man kanske grejat ändå och när kvällen kommer och det är dags att lägga sig så har jag nästan somnat stående. Sen somnar man på mindre än 5 minuter efter att man har lagt sig. Det är väl svårt att känna annorlunda när man vräker sig upp kl 04:00, fem dagar på raken. 
 
Jag har i alla fall haft en skön ledig helg och jag sa till mig själv att jag bara skulle ta det lugnt. Framförallt skulle jag se till att sova ut ordentligt. Allt jag känner att jag skulle vilja få gjort, skiter jag bara i. Så tänkte jag denna gången och det var nog bra. 
 
Jag går som vanligt mina promenader och jag har i alla fall denna veckan fått stegen jämt fördelade. Jag har sett till att avverka 11 500 steg varje dag. Jag gör varken mer eller mindre. Vissa veckor har jag ju gjort så att jag går 15 000-20 000 steg dom första dagarna på en vecka och sen tar jag en paus i 1-2 dagar innan jag går resten. Målet är ju alltid att jag ska klara 80 000 steg på en samma vecka, och jag tror att så som jag har gjort denna veckan är att föredra. Jag går heller lite varje dag. En mycket, några få dagar i veckan. Så jag ska nog försöka fortsätta göra som jag har gjort med stegen denna veckan. Jag tror att jag mår bättre av att lägga upp mitt jagande av steg på att gå lite varje dag. Jag inbillar mig det i alla fall. 
 
Annars har det väl varit en ganska vanlig vecka. Det känns som jag har hur mycket jobb som helst. Det har känts mycket under denna veckan och tittar jag framåt så känns det som mycket hela månaden. Jag tycker ändå att sommarschemat är helt ok att köra efter, men man längtar ju till semestern. Jag har min i augusti och även om det inte är så långt dit, så känns det ändå inte som jag snart får den. 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE