Det blir kaos i mitt huvud.

 Jag blir tokig på detta. I fredags skrev jag ett inlägg där jag beskrev att det kändes lite surt och jobbigt att jag bara släppte två typer av investeringar som jag var sugen på att göra. Nu känner jag liksom att det inte gör så mycket och det känns inte jobbigt eller nånting med just de där. Jag har liksom landat i att det jag valde att inte göra med pengarna förra veckan var ett rätt beslut och jag inser att jag nog att ångrat mig om jag hade gjort det jag först tänkte. 
 
Som sagt: Jag har släppt detta nu, men nu har jag tittat på andra investeringar som jag tror stenhårt på, men jag vill ju fortfarande spara pengar och jag tror att det är det effektivaste sättet att nå mitt ekonomiska mål som jag har för detta året. I det är jag ganska säker, men jag har ju mer pengar nu än vad jag är van vid att ha, så man blir sugen på att göra mer än att bara spara. 
 
Jag ska väl egentligen bara vara tacksam över att dom bekymmer jag har med pengar är att jag har mer att göra vad jag vill med än vad jag brukar ha,  fast jag vill ändå något större och då behöver jag mer pengar. Där är problemet för mig liksom. Det är jävligt jobbigt att hålla på pengar när jag har tillräckligt mycket för att kunna göra massor med häftiga och (på sikt) bra investeringar. Samtidigt tänker jag ju att man ska vara glad för att man har pengar att bolla med. Man kan ju ha omvända problem. 

Många människor lever ju med problemet att dom har det svårt och dåligt ekonomiskt. Mitt problem är ju ganska mycket bättre att ha om man säger så. Jag är ju glad över att jag har pengar och inte tvärtom, inte ha några pengar alls liksom. 
 
Men detta med att jag hela tiden ser hur många möjligheter som finns med dom pengar som jag redan nu har gör mig snart tokig. Så fort jag har släppt och inte mår skit längre över att jag struntade i två investeringar förra veckan, så kommer det nya nu som jag brottas med i mitt huvud. Jag vill göra investeringen, men årets mål är ju det som gäller.  Det värsta är väl också att jag kan se att vissa investeringar på sikt kan ge mig mer pengar om jag har tålamod och vänta ett eller två år. Jag kommer inte att kunna  spara lika mycket på den tiden. Samtidigt kan jag se att om jag bara når årets mål genom att just bara spara ihop alla pengar som jag vill ha, så kan jag tjäna fan så mycket mer pengar på att "loopa" dessa sparpengar. Så går tankarna inne i min hjärna. Ska jag göra si eller så? Vad vill jag och vad är viktigt just nu? Dessutom är det väl så att jag innerst inne tycker att det är så jävla tråkigt att bara spara pengar. Det är roligare att köpa saker, än att ha dom på banken. 
 
Samtidigt vill jag ge min vision en chans. Så tankarna om att det bästa jag kan göra nu är att spara pengar är nog inget som jag kommer att börja tycka annorlunda kring i år. Dessutom tror jag att skulle jag nu börja avbryta mitt sparande och istället ge på att investera med sparpengar  så skulle det bli kaos eftersom jag kanske inte riktigt skulle veta vad jag håller på med. Nu har jag i alla fall kontroll och jag vet att detta kommer att funka om jag bara har lite tålamod. 
  (null)

På ett sätt kan jag tycka det är lite spännande att analysera mina tankar och försöka förstå dom i detta kaos som jag känner just nu. Jag kommer ju att känna mig extra nöjd om jag lyckas vinna över mina tankar som säkert vilken dag som helst kan ta över min kropp om jag inte passar mig. 
 
                     
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE