Vinterpromenad ❄️

Snön kom till Vänersborg också. Jag tvekade lite på om det skulle bli en vinter med snö, men så blev det även denna vinter. Jag tror däremot att snön liksom faller och lägger sig senare och senare för varje vinter. Att jag inte upplever att snön lägger sig innan jul, det känns lite konstigt. 
 
När det kommer till promenader denna veckan så har jag tänkt att jag går ut på mina 4 helt lediga dagar. Jag har ingen lust att traska ut på en runda i mörker när nu också snön har fallit. Det känns bara extra jobbigt och helt onödigt.  Bättre att ta några längre rundor och promenera i vinterlandskapet när det är ljust ute.  Hur jag ska göra dom kommande veckorna får jag se, men denna veckan får det bli rundor när jag är ledig. Det känns mysigare och lättare på nåt sätt. 
 
 
Idag blev det en runda på 12 km. Jag traskade på under förmiddagen och sen när det blir gjort så har jag ju ändå större av dagen till att göra vad jag vill med. Tiden det tar att gå en promenadrunda gör liksom inte att jag får mindre gjort av andra saker för det. Jag tror snarare att det blir tvärtom. Man får mer gjort eftersom man känner sig piggare av att ha varit ute på en runda. Det kanske inte känns så varje dag, men i det stora hela tror jag att jag tar tag i mer saker bara för att jag varje vecka rör på mig och har en tydlig målsättning med detta.
Jag är inte ledsen och jag gråter inte på denna bilden. Det är bara lite kallt i vinden och det blåste en del. Därför började det rinna lite i mina ögon. 
(null)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE