Vecka 4

Jag har ordnat det bra för mig denna veckan. Arbete har jag och jag skulle ha jobbat i helgen , men då har jag tagit ledigt så därför får jag en ganska "soft" vecka med jobb under 4 dagar istället för 6. 
 
Annars ska jag ju denna veckan greja mycket med att komma ett steg närmare min högsta dröm och vision. Nu börjar jag få mycket pengar att bolla med.  Det är lite obehagligt samtidigt som det känns bra att jag kan greja med mycket mer än vad jag tror att jag behöver just nu. Sen kommer det ju ändå en tid där detta "överskott" av pengar kommer att behövas och då har jag dom utan att jag egentligen har gjort så mycket mer än vad jag brukar göra för att få in dom och sätta dom på rätt plats vid rätt tillfälle. Det obehagliga i detta är att man lätt kan vilja slå på för stort. Med mer pengar ser du kanske fler möjligheter att fixa det du vill uppnå på ett betydligt snabbare sätt. Det kan i sin tur göra att jag tappar kontrollen och för mig skulle det nog lätt kunna leda till att jag förlorar pengar istället för att tjäna på allt de jag nu gör och har gjort. Jag måste hålla mig till planen och fortsätta vara noga. Då vet jag att detta blir bra, samtidigt som jag inte behöver känna mig: Stressad, pressad eller besviken över vad jag gör och har gjort. 
 
 

Wiggo
01 January, kl. 13:23 | Blogg;

Hej Dannebloggen jag älskar det du gör men jag har bara en fråga och det är vad hände med Planking? Jag gillade det och det gjorde ånga andra. hoppas du mår bra och fortsätt med det du gör :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE