Nattblogg - Fredag

 Kan inte sova just nu. Jag sov ju när jag kom hem från jobbet tidigare idag. Jag var hemma 14:30. Efter jobbet blev det en promenad och jag har nu kört på bra i 5 dagar och jag har nu nästan 80 000 steg som jag har som mål att nå på 7 dagar. Skönt att man har en helt ledig helg, men jag hatar att man fortfarande måste tänka att COVID-19 är något man ska ta på allvar. Just nu känns det som vi kommer att få leva med detta under hela 2021 också. Man kommer att få höra under lång tid att smittspridningen bara fortsätter och jag tror att  regeringen  kommer att fatta beslut under detta året som kommer att innebära mer begränsningar än vad vi ser av idag. Kanske kommer man också att stänga ner vissa typer av verksamheter i samhället. Ingenting av allt som sker nu och som på något sätt har med COVID-19 att göra förvånar mig längre. Jag går mest runt och väntar på att mer kraftfulla åtgärder kommer att ske. Mycket mer än det man redan upplever idag. Allting som eventuellt kommer att göras finns det ju också stöd för i den nya pandemilagen. Det känns lite kusligt faktiskt. 
 
Annars har jag jag dom senast dagarna börjat oroa mig för saker igen.  Jag gillar inte det för det känns så onödigt. Inget i livet blir bättre för att jag oroar mig. Hur mycket jag än oroar mig så kommer det nog inte heller förändra min framtid. I alla fall inte till det bättre. När jag känner oron krypa på så borde jag väl bara ta ett djupt andetag och göra mitt bästa. Detta räcker nog för att det ska gå bra som möjligt.  Ibland önskar jag att någon som jag litar på kunde säga till mig att jag ska sluta oroa mig eftersom sån man oroar sig för oftast inte händer. Dom riktiga problemen i ens liv blir ju ofta sådana som man typ aldrig kan tänka sig i förväg. Jag måste bara lära mig att förtränga min oro som jag ibland känner, men det är inte alltid så lätt. 
 
En annan sak som jag har varit trött på sen länge är alla drev och näthat som kommer hela tiden så fort någon råkar gör bort sig. Allt sånt tycker jag har gått för långt. Det känns alltid som att massor med människor bara väntar på att någon ska göra något som är helt fel och sen kör man bara igång som fan med att trycka ner en person så långt som det bara är möjligt. Även om jag inte har några bra svar på vad alla borde göra istället, så är jag bara personligen så trött på alla dessa drev som kommer fram hela tiden där många människor samtidigt bara vill: Trycka ner, få bort och förstöra så mycket som möjligt för en person råkar ha gjort något väldigt dumt och ogenomtänkt. Alla mot en och det hjälper sällan att den personen som blir utsatt ber om ursäkt och säger att det hen gjorde fel och att det aldrig ska hända igen. Det blir ändå värsta jäkla drevet och hatet mot personen.  Jag har som sagt inga bra svar på hur jag skulle vilja att det allt var istället för alla dessa drev, men personligen så hänger jag aldrig på något som har blivit till någon form av drama, hat och bråk. Gör någon saker jag inte gillar och som jag inte vill stå bakom så struntar jag i att följa personen. Tycker man att något är fel så kan man ta upp problemet och diskutera det, utan att gå till massiva personangrepp. Jag tycker det är rätt att diskutera om allt och ha åsikter och komma med kritik på saker som är uppenbart fel. Det är bara allt hat jag är trött på och det verkar ju aldrig ta slut. Det känns bara så sorgligt att det ska behöva vara så, även om jag ofta förstår varför ett drev och en hatstorm kommer igång mot vissa personer. Ingenting är egentligen konstigt med det. Jag önskar bara att allt var på ett annat sätt. Jag vill mer ha ett skön stämning i dom olika sociala medierna. 
 
Nu ska jag försöka sova. Ha det så bra och ....va rädda om er. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE