Denna veckan.

Jag har haft en ganska bra vecka när det kommer till hur allt har känts. Jag har fortsätter att bara göra saker som jag mår bra av och det funkar om jag bara tänker på att jag mår bra av att slippa: Press, stress och prestationsångest. Jag har haft bra arbetsdagar där jag har kommit hem ganska tidigt varje arbetsdag. Jag varit ledig i helgen och jag har grejat mycket, fått mycket gjort, men allt har ändå skett i lugn och ro. Kombinationen av att ha grejer med saker som jag vill göra i lugn och ro, gör ju i sin tur att jag mår bra av det.
 
Promenadrundor mår jag ju också bra av och efter varje arbetsdag har jag varit ute och tagit en runda på 5 km. Allt sker även här i lugn och ro och jag hinner stanna upp och reflektera över saker och ting. Detta gör mig bara gott och jag känner mig pigg och fräsch till nästa dag, då man har jobb och andra saker att greja med igen. 
 
Egentligen har jag inte mer att säga. Mycket känns bra, även om jag inte mår så bra. Allt som känns bra kanske inte alltid får mig att må bra just nu. Men jag tänker att om jag bara fortsätter att tänka på att jag ska göra mycket av sånt jag mår bra av och samtidigt inte ger mig in i saker som jag på förhand vet att jag mår dåligt av, då ska jag väl komma ur den här lite sämre känslan som jag nu har gått och burit på sen i början av januari. Allt får ta den tid det tar. På sikt är det nog det jag mår bäst av. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE