Söndag (2021 02 21 )

Nu börjar denna veckan också lida mot sitt slut. Tre lediga dagar går nästan för fort. Imorgon är det jobb som gäller igen och nästa helg ska jag också jobba, men de tre första jobbdagarna på nästa vecka har jag i alla fall sovmorgon och den fjärde dagen är jag ledig. Sen jobbar jag fredag - måndag och då är det upp ganska tidigt som gäller, fast fredagspasset gillar jag att köra och helgens två pass är den bästa helgen av dom två helgerna som jag har på detta schemat. Så jobbandet känns ändå ganska lugnt nästa vecka. 
 
Jag kör på med mina promenad ´rundor och det är inga problem med att sätta 80 000 steg per vecka. om det finns något som känns jobbigt så är det väl att när måndagen kommer så känns det lite tufft att veta att man har 80 000 steg att göra, och dagen innan var man nöjd över att man fixade målet. Men jag är i alla fall glad att jag kör på. Det känns ju bra i kroppen och man vet att man kommer ut tillräckligt mycket varje vecka. Det är ju annars lätt i dessa tider att bli sittande hemma på tok för mycket. Pandemin pågår ju fortfarande i allra högsta grad, men jag är glad för det inte är utegångsförbud. 
 
Annars har jag under denna veckan grejat ganska mycket med ekonomin och först trodde jag inte att jag skulle få ihop det som jag ville ha det, men det kommer att lösa sig. Nästa vecka kommer det ju in en massa pengar igen. Jag får ju vara noga med hur jag prioriterar under nästa månad, men det ska inte vara några problem att hålla det sparmål som jag har satt upp. Det är ju heller inte svårt i år att klara av ett högt uppsatt sparmål. Pandemin och allt med kring coronaviruset gör ju att man inte kan göra så mycket annat av saker som jag helst skulle vilja göra. Jag är ganska säker på att hela 2021 kommer att vara ett likande år som 2020 var. Det kanske också blir ännu hårdare när det gäller vad man får göra och inte göra. Någonstans känner jag att om jag väljer att spara mycket pengar nu så kommer jag att ha nytta av detta i framtiden. Dessutom kan känna att om jag bara klarar det sparmålet som jag har satt upp för i år...då har jag haft ett bra år, oavsett vad jag kan eller inte kan göra. 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE