Söndag (2021 02 07)

Tanken var först att jag nu skulle lägga upp en video som jag spelade in tidigare i veckan. Men jag känner mig tveksam och principen jag alltid har är att jag inte publicerar när jag känner så. Det får bli ett inlägg om vad jag sitter och tänker på ikväll istället. 
 
Min lediga helg har varit skön att ha och jag har tagit det väldigt lugnt. Igår sov jag bort hela eftermiddagen och sen var det mest slappa och kolla olika program som jag har missat under denna veckan. Idag blev det en middag ute och sen har jag skapat en jäkla massa klipp på TikTok. Jag har inte publicerat allt än, men allt kommer upp nästa vecka och jag känner inga tveksamheter där. Jag ska också skapa fler och jag vet ungefär hur alla klipp ska se ut vilken musik jag ska till. Det är ganska TikTok och därför kör jag på med detta. 
 
I helgen har jag också gått mina promenader. Jag behövde ju göra ca 24 000 steg i helgen och det fixade jag, men inte mycket mer. Jag skulle ju försöka att klara mer än vad jag hade som målsättning. Problemet är att det är så kallt nu och ärligt talat så har det inte varit så roligt att vara ute dom senaste dagarna. Jag är ju dessutom ganska nöjd med att jag ändå fixar 80 000 steg varje vecka så det är nog fortfarande så att jag inte bryr mig så mycket efter att jag vet att jag kommer att klara min målsättning. 
 
 Jag mår ganska bra nu igen. Jag har ju annars mått lite dåligt under hela januari. Men jag har ändå under detta året gjort saker som jag vet att jag mår bra av. Jag trott hela tiden på att om jag bara gör saker som jag vet att jag mår bra av och tänker så ärligt jag bara kan kring varför saker är som dom är, då kommer jag sakta men säkert må bättre och bättre. Så har det också blivit och nu känns allt som sagt ganska bra. Under hela denna veckan har jag gjort en ganska bra vändning från att må dåligt till att må mycket bättre. Jag får nog fortsätta jobba med mig själv ett tag till för att jag inte ska trilla tillbaka och snart må dåligt igen. Det enklaste är att bara försöka göra saker på ett sådant sätt som jag mår bra av. Sen måste jag bara fortsätta göra saker som jag mår bra av. Det är egentligen inte så svårt om jag bara inte överanalyserar vad som är rätt att göra. 
 
Det känns bra att jag mår bättre igen och just nu har jag kontroll på allt jag grejar med och jag är nöjd över att jag inte har för mycket att göra. Kan man sova bort en hel förmiddag eller en hel eftermiddag så är ju livet ganska lugnt. Så hela denna veckan har nog varit den bästa i år. Jag har: Haft bra arbetspass, tagit det ganska lugnt och mått mycket bättre än tidigare i år. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE