Jag kör mer, men...

 Jag har kört hårt med promenaderna denna veckan. Jag tänker att jag ska våga öka antal steg på en vecka, men målsättning är  fortfarande 80 000 steg på en samma vecka. 
 
Men jag tänker inte stanna där som jag har gjort förut. Jag försöker köra mer än vad jag behöver, men jag tänker ändå vara nöjd med 80 000 steg. Jag vill ett tag framöver testa gränserna lite. Vad orkar jag och hur känns det att köra mer än tidigare. 
 
Sen vet jag att jag ofta inte orkar motivera mig till att göra mer än 80 000 steg. Jag har kört på bra med promenader hela  denna veckan. Måndag, tisdag och onsdag så har jag haft ett snitt på 15 000 steg per dag. Men så mycket orkar jag ju inte köra under en hel vecka. Därför kommer jag nog att hamna på dom där 80 000 stegen denna veckan också. Men jag försöker jobba med mig själv på alla sätt för att jag i alla fall ska kunna närma mig 100 000 steg på en och samma vecka. Men jag vågar inte öka målsättningen än i alla fall. När jag inte ökar målsättningen så kanske det är så att jag inte bryr mig om att göra mer. 80 000 steg på en vecka tycker jag ändå är bra av mig med tanke på hur mina arbetsdagar kan se ut. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE