Jag gör bara min grej.

Jag sitter här hemma och känner mig lite mörbultad i kroppen. I två dagar har jag varit uppe sjukt tidigt för att jag ska börja jobba typ klockan 05:00 på morgonen. Det känns egentligen inte så tufft just då, utan det är nu när klockan börjar närma sig 20:00 på kvällen. Då känns det att man har varit uppe väldigt tidigt idag. 
 
Jag känner mig ändå ganska pigg och fräsch och det är nog promenadrundorna som gör det. I två dagar nu så har jag jobbat på från klockan 05:00 - 14:00. Sen stänger jag typ av allt runt omkring mig och går hem så snabbt som möjligt. Väl hemma byter jag om direkt och tar mig ut på en promenadrunda på ca 5 km. Detta har känts jättebra nu i två dagar. Jag har redan denna veckan fått ihop ca 30 000 steg. På torsdag är tanken att jag ska ha fått ihop 60 000 steg och sen är det ganska lätt för mig att nå målet på 80 000 steg till på söndag. Det bra att jag bara kör på och oavsett vad alla säger, så känner jag att mina promenadrundor gör gott för min kropp. Många tycker att jag borde göra på något annat sätt och mycket tjat har det varit om det. Men jag gör min grej och det känns bra för mig. Jag ändrar när jag tror att det är bättre att göra på ett annat sätt. 
 
Annars har jag mycket tankar på årets sparmål nu igen. Jag är snart i ett läge där jag ska börja göra denna månadens grej för att i slutändan få loss dom pengar jag behöver. Målet är ju att i slutet av året ha fått loss en viss summa pengar. Jag tror att jag klarar av det, men jag har dom senaste dagarna insett att det kommer att krävas mer av mig än vad jag först hade räknat med. Kanske möter jag min första motgång i detta just nu. Jag inser ju att det blir tuffare än vad jag först trodde, men jag är i alla fall taggad som fan på att göra vad som krävs för att hålla mitt nyårslöfte och nå mitt sparmål. Allt handlar ju om den vision jag har. Detta som jag gör nu är ett steg mot att nå det stora målet och jag tänker att bara jag når årets sparmål så kan jag gör så mycket för att närma mig min högsta dröm i livet på ett sätt som jag inte ens kan tänka på just nu. Årets mål är en tröskel som jag måste ta mig över för att det ska kännas värt att fortsätta. 
 
Många grejer med detta känns bra. 
 
1. Jag gör min grej och jag kör på det som jag vet funkar. 
2. Jag är i nuet och gör vad jag kan göra med pengar just nu. 
3. Jag känner att jag har rätt personer omkring mig som ger mig bra energi. 
4. Jag är taggad på att fixa detta.
5. Även om jag i slutändan inte skulle nå min vision så får jag ändå alltid bättre rent ekonomisk så länge jag försöker. 
6. Jag är medveten om att mycket kommer att gå åt helvete i det jag gör, men då är det ju bara att fortsätta kämpa och inte ge sig. Det gäller ju att ta sig igenom motgångarna. Jag har ju lärt mig nu att när man gör riktigt jävla fel, då kan det vara det bästa sättet att lära sig hur man ska ta sig vidare och i slutändan ändå klara sitt mål. 
 
 Jag behöver bara jobba på och sträva mot målet. Idag har jag bara människor omkring mig som ger mig bra energi. Alla andra har jag successivt tagit bort. Dom som idag försöker ge mig dålig energi kan jag lätt skita i.   Jag tror stenhårt på: Gör jag min grej, då får jag rätt människor omkring mig och dom kommer också att finnas hos mig och stanna kvar, även när jag har det tufft. Så länge jag inte jagar människor, utan bara gör min grej så faller många pusselbitar på plats. 
 
 Jag känner ju redan nu att det går åt rätt håll och att det beror på att jag bara gör min grej och inte jämför mig med andra. Skulle jag börja jämföra mig med andra i saker som jag gör, då skulle jag snabbt tappa motivationen eftersom jag lätt jämför mig med folk som det hela tiden går bättre för. Den "fällan" vill jag inte gå i. Jag vill bara göra min grej och jag "tävlar" bara med mig själv. Det mår jag nog också bra av i längden. 
 
Även om jag nu har drabbats av en liten motgång så ser jag fortfarande att det är mer än möjligt att klara årets målsättning som jag har med pengar. Klarar jag det, då kan det bli väldigt bra på slutet. Bara jag inte tar motgångar för hårt. Motgångar kommer att komma och det är jag väl medveten om. Det gäller bara att rycka upp sig, hitta bra energi och kämpa vidare. Ger jag upp för att det tar emot, då lyckas man sällan med nånting. Jag är grymt taggad på att bara köra vidare nu!  Jag måste  tänka på att alltid göra saker på ett sätt som jag vet att jag mår bra av. Det är ju nästan viktigast av allt när man kämpar med att nå sina drömmar. När man sen lever i sin dröm, då mår man väl bra automatiskt. Det hoppas jag i alla fall. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE