Försöker planera tiden.

Nu har jag mycket att göra hela tiden. Det är jobbigt att tänka på det, men även om det känns jobbigt så blir jag färdigt med allt jag tar tag i och jag är idag glad för allt jag har fått gjort tidigare i under denna veckan. Det hade inte varit roligt att tex ha dom grejerna kvar. Det tuffa är att så fort jag blir färdig med en grej så kommer det upp en ny och allt har jag inte heller riktigt räknat med att jag ska försöka ta tag i. Jag kan ju strunta i mycket, men finns det pengar att tjäna så kör jag eftersom man får in dom ganska snabbt. Då har jag svårt att låta bli. 
 
 
Sen gör jag ju saker för att jag vill vara snäll mot andra, men jag får ju inte glömma att tänka på mig själv också. Hur snäll ska man vara? Någonstans går ju gränsen. Man ska ju inte vara så snäll så att man blir dum. Jag tycker att det är svårt att veta var den gränsen går. Ibland känner jag mig ju dum för att jag inser att jag har varit för snäll mot någon. Ibland känner jag mig för hård och inte alls snäll. Hmm..
 
Jag har annars dom senaste dagarna varit bra på att planera min tid inför allt jag har att göra. Jag försöker tänka ut hur lång tid saker och ting får ta och sen försöker jag göra dessa saker på den tid jag själv sätter upp. Det är ett ganska bra sätt att köra på med om man känner att man vill få ganska mycket gjort under en kortare tid. Sen vill jag ändå inte vara en sådan person som planerar för mycket. Man gör det tillräckligt mycket ändå, för ens liv funkar ju inte annars. Därför vill jag sällan planera mer än nödvändigt och många gånger känns det också meningslöst att planera för mycket, eftersom du inte alltid vet hur livet blir, även om du kanske vet vad du vill. 
 
Att jag har fått mycket gjort under denna veckan känns bra, men till helgen i alla fall så måste jag tagga ner lite. Då är det nog mest promenader och slappa som gäller. Ikväll har jag förövrigt gått min första promenad för denna veckan. Jag har ändå på tre dagar fått ihop ca 25 000 steg. Nu den fjärde dagen har jag ca 43 000 steg, totalt. Imorgon räknar jag med att göra minst 15 000 steg till. Under helgen räknar jag med att jag fixar 24 000 steg på två dagar och sen har jag ju mer än mina 80 000 steg som fortfarande är målet för varje vecka.
 
BILDER FRÅN KVÄLLENS PROMENAD
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE