Nu gäller det att knyta ihop "säcken".

 Jag pusslar lite fram och tillbaka när det kommer till pengarna nu. Jag har några veckor till på mig, men sen ska ju mitt mål med ekonomin vara på plats. Jag tror att jag kommer att klara det, men jag märker nu att jag måste vara jävligt noga med att hålla en ganska exakt budget.
 
Det sista man ska göra brukar alltid vara det svåra. För mig känns det alltid så i alla fall. Får jag allt som jag har tänkt mig nu, så känner jag att jag lätt bara kan jobba vidare mot den vision som jag har. Jag tror inte att jag orkar bry mig i framtiden om jag inte knyter ihop "säcken" nu i december. Det känns just nu väldigt viktigt att få ihop alla pengar som jag i början av detta året sa till mig själv att jag skulle ha i slutet på december. Nu är det nära, men ändå känns målet ganska långt borta. Det sista måste hamna rätt på plats, annars faller allt. Det så jag känner det just nu och det kan vara tufft, men samtidigt roligt att ha något att bita i. 
 
 Jag är annars ganska nöjd med hur allt har varit och blivit för mig den senaste tiden. Jag är noga med mina pengar. Jag mår ganska bra. Jag hade en tid på sjukhuset (NÄL) förra veckan och det va skönt att få gjort allt de som då blev gjort och som jag har väntat några månader på att i alla fall få besked om.
Jag vill inte exakt tala om varför jag var på sjukhuset. Men allt är så bra det kan vara just nu i alla fall. Av allt man kollade så såg det bra ut. Av det man gjorde så blev resultatet bra. Jag kan släppa den oro som jag har känt sen tidigare. Av allt de man har kollat på mig, så var ju allt bra. Då väljer jag att lite på det och känna en stor inre frid. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE