Musikhjälpen och kämpande.

 Jag lyssnar mycket på Musikhjälpen nu. Även om jag innan årets program tänkte att jag nog inte kommer att bry mig så mycket så gör jag det ändå.. Jag har redan märkt hur programledarna och vissa gäster "snurrar" till det lite. Man blandar ihop det där med bössor och auktioner. Ibland sägs det att man ska gå in och lägga pengar i en viss bössa och sen är det egentligen en auktion och tvärtom. Själv har jag inte brytt mig alls om dom digitala bössorna. Jag har bara tittat på auktioner och jag tycker att jag har stenkoll på vad jag skulle kunna tänka mig att försöka buda hem. När man hör att det sägs fel om vad som är en bössa och auktion så vet jag direkt om det är rätt eller fel. Jag "pluggat" in det och jag gör det för att jag vill inte missa att försöka buda hem något som jag verkligen skulle vilja ha. Sen kan jag ärligt säga att jag har hittills inte sett någon auktion som jag känner väldigt starkt att jag bara måste ta. Så har jag känt vissa andra år. Nu känns vissa saker intressanta, men inte mycket mer än så.  Jag har budat på en del grejer, men det är mest för att det är lite roligt  och för att jag är rätt säker på att det budet jag lägger då inte kommer att räcka för att ta hem auktionen. Det är bara kul att buda upp nånting. På ett sätt är man ju med och bidrar till Musikhjälpen, även om man bara budar. Summan på auktionen går ju upp.  Jag lärt mig så mycket också av tidigare år. Jag har nytta av alla  erfarenheter av Musikhjälpen och hur jag ska tänka kring det nu. Vi får se om jag budar hem något. Jag har ju lite planer för nästa år och på något sätt kanske man kan väga in dom genom att ta hem någon Musikhjälpen-auktion. Men jag ska ändå vara lite försiktig. Jag ska ju känna att jag verkligen vill ha det som jag väljer att försöka buda hem. Jag vill inte ånga mig sen liksom.   Jag kan också säga att auktionerna har hittills varit bättre än jag trodde att dom skulle vara. 
 Jag måste ju också tänka på att jag har ett mål med min ekonomi för i år. Jag tänker ju inte slarva bort det genom att buda hem för många auktioner och därmed misslyckas med målet som jag har min ekonomi. På tisdag nästa vecka är planen att jag har fått ihop alla pengarna. Detta är ju något jag verkligen vill sätta och få på plats. Jag har grejat med detta och varit noga i nästan ett helt år. Då ska jag ju inte sabba det genom att skänka massor med pengar till Musikhjälpen. Sen kan jag ändå lossa på en hel del pengar om jag nu vill skänka till Musikhjälpen också. Jag har tänkt på detta också. 
 
 
Annars kämpar jag med mina promenadrundor och jobbet med busskörningen. Ingenting av de känns väl speciellt roligt just nu. Jagandet av 90 000 steg i veckan kändes tufft redan förr veckan och även om jag klarade av det då, så känns det inte motiverande att kämpa med det denna veckan. Jag gör det i alla fall, men jag tänker ofta att jag inte ska bry mig. Jag vill sänka kraven, men nånting får mig ändå att kämpa med det. Nu får jag bättre energi av att mycket av snön har försvunnit. Den skiten lär  väl komma tillbaka snart, men jag gillar bättre när vinterårstiden har många dagar av plusgrader och är ganska snöfri. 
 
Jag mår ju bra om jag bara får promenaderna gjorda. Men man ska ju jobba och göra annat också. Man orkar ju inte hur mycket som helst liksom. Samtidigt tänker jag att jag orkar mer om jag bara ser till att gå mina promenadrundor. Det känns viktigt att hålla igång med  det. Jag får ut så mycket bra av det när det kommer till att få saker och ting gjorda, plus att jag känner mig piggare och fräsch. 
 
Sen får man ju inte glömma att äta gott också. Man behöver ju fylla på med energi när man promenerar som fan.
  (null)
 
  (null)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE