Musikhjälpen 2021

Ikväll börjar Musikhjälpen igen. En vecka där man bara "köttar" dygnet runt och på söndag när programledarna har klivit ur buren så har det troligtvis kommit in minst 50 miljoner kronor. För egen del har jag väl bidragit med ca 100 000 kr, totalt på 5 år. Jag gillar programmet. Jag tycker det är fett coolt att man ställer upp en bur på ett torg och sen kör man underhållning dygnet runt i en vecka. Samlar in sjukt mycket pengar och allt går till en bra sak. Musikhjälpen är ju en häftig "apparat".
 
 Jag kommer att följa Musikhjälpen och även om jag jobbar hur mycket som helst denna veckan så är det ju ändå så att jag har ett jobb där jag kan sitta och lyssnar rätt mycket på radion. Däremot får jag se om jag skänker några pengar i år. Jag har tycker att Musikhjälpen dom senaste åren mer och mer har gått ifrån det där med att ha många officiella auktioner, och istället verkar man satsa mer på tävlingar och utlottningar. Typ: Om man lägger minst 50 kr i en digital bössa så har man chansen att vinna någonting. Det jag gillade mest med Musikhjälpen under dom åren när jag valde att skänka ganska mycket pengar det var ju att man då hade väldigt många coola auktioner att välja och vraka bland. Jag vet ju inte hur det blir i år, men fortsätter man så som jag upplever att man har gjort, då är jag inte så sugen på att vara med och bidra. 
 
Sen kanske det ändå blir så att jag hittar någon auktion som jag gärna vill ta hem så kommer jag väl att försöka. Vissa personer skulle jag gärna vilja träffa och ser jag en chans att få göra det genom att buda hem en Musikhjälpen-auktion, då har jag inget emot att vara med och skänka en hel del pengar igen. Jag har under helgen redan sett en och annan auktion som jag kan erkänna att jag är lite sugen på att ta. Samtidigt känns det lite som att jag har gjort mitt när det gäller Musikhjälpen. Jag är inte säker på att jag vill bry mig längre, men följa det under denna veckan kommer jag i alla fall att göra. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE