Kvällens tankar (2021 12 28)

 Om några dagar är det ett nytt år och jag sitter just nu och tänker tillbaka lite på hur detta året har varit. Hur har jag framförallt mått. Mår man för de mesta bra under större delen av ett år, så tycker jag att man ska vara glad för det. Det viktigaste är ju alltid att man mår bra. Tänker jag tillbaka så minns jag inte om jag direkt har mått dåligt över nånting. Det har absolut hänt saker som jag skulle kunna må väldigt dåligt över om jag inte hade hanterat dom på rätt sätt, men jag har nog lärt mig av framförallt tidigare erfarenheter. Jag har kanske också kommit till en punkt i mitt liv där jag faktiskt en gång för alla har lärt mig att acceptera vissa sanningar. Tex att det alltid är mitt eget ansvar att se till så att jag: Mår bra, känner glad och känner mig lycklig. Jag har insett att jag kan inte överlåta den "kraften" till någon annan människa.  Jag kommer aldrig att må så bra som jag verkligen vill göra om jag inte jobbar med mig själv i detta. Naturligtvis kan man bli glad över vad någon gör eller säger, men i slutändan  tror jag ändå att det är upp till mig själv och hur jag hanterar allt som kommer med att leva livet. 
 
Sen länge har jag insett att livet inte är speciellt rättvist och jag tror att eftersom jag har insett just det när jag var ganska liten, så lär jag mig väldigt mycket på dom stunderna där som livet känns tufft av en eller flera orsaker. Jag har jobbat så mycket med mig själv när det kommer till hur jag ska göra och tänka för att må bra. Under detta året känns det som att jag har haft nytta av allt som jag tidigare har kommit till insikt med. 
 
Något som jag verkligen kommer att minnas från detta året det är hur jäkla noga jag har varit med mina pengar. Jag verkligen varit stenhård med att spara den summan som jag för varje månad har satt som mål. Det har varit jobbigt och lite tråkigt, men jag vill så gärna ge mig själv chansen att nå min högsta dröm och när jag förra veckan lyckades göra ett sista ryck så kändes det väldigt bra. Jag vet inte alls hur jag ska gå vidare. Jag känner mig väldigt tom på tankar som handlar om pengar just nu. Jag kommer säkert att bränna en hel del och göra lite galna saker med cash, innan jag känner att jag vill ta mig i kragen och börja spara lite mer igen. Jag kommer inte att spara så mycket pengar nästa år som jag har gjort i år, men jag har en vision och det krävs betydligt mer pengar än vad jag har idag. Med det jag har gjort under detta året så ser jag att det finns möjligheter som jag inte tror att jag hade sett annars. Jag har nog fått ett bra startkapital att jobba vidare med, men jag har just nu ingen aning om hur jag ska göra i framtiden. Jag trodde tidigare att jag visste det, men insikten är att det jag vill uppnå i slutändan och som är min vision, är större än vad jag först trodde. Många bitar ska falla på plats och min vision handlar heller inte bara om pengar. Jag måste också i framtiden våga göra förändringar som innebär att jag tar vissa risker. Jag är långt ifrån säker på att jag är så modig, även om risken jag inte vågar ta innebär att jag heller inte når min vision. 
 
Just nu bryr jag mig inte så mycket. Jag har massor med jobb denna veckan. Pengarna jag ville ha sitter på plats som jag vill ha det nu. Jag har saker på gång nästa år. Jag kommer att bränna mycket pengar under första halvan av nästa år. Jag orkar liksom inte bry mig om att spara mer pengar på ett tag. Det är ingen känsla jag tycker är konstig efter att jag detta året har grejat mer med sparandet än någonsin tidigare
 
  
 Jag är just nu lite spänd inför nästa år. Jag har bokat upp mig på saker som jag egentligen inet känner mig riktigt bekväm med. Nu får man ju se hur det går med pandemin och vad som gäller när det kommer till restriktioner och sånt, men en grej som ändå är planerad är att jag under våren 2022 ska få gå på en galapremiär i Stockholm för filmen: "SÅ JÄVLA EASY GIONG" Jag har två biljetter och det blir röda mattan- häng med några skådespelare i just den filmen. Dessutom får jag/vi resa till- och från Stockholm och hotell.
Jag vet inte om jag ska ta med mig någon eller om jag åker själv. Jag vet ju inte än när i vår detta blir av. Så det där om jag ska åka själv eller ta med mig någon känns som jag gör bäst i att  vänta med tills man vet mer. Jag känner mig inte riktigt bekväm med att göra denna grejen, men det är klart att jag ska göra det. Hoppas nu inte pandemin sätter stop för denna galapremiär på något sätt. Det skulle ju vara för "jävla" tråkigt.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE