Julhelgen.

Det har varit skönt med några lediga dagar även om jag känner att jag hade velat har några till. Nästa vecka börjar en period av ganska mycket jobbande och det känns lite tufft.
 
Under denna helgen har jag också mått lite illa. Jag har haft huvudvärk och ont i magen. Jag ville få gjort mer saker, men jag orkade inte riktigt. Det känns ändå skönt att jag har väldigt lite måsten. Jag vill få gjort väldigt mycket, men det är väldigt lite jag har i mitt liv som jag måste göra. Det blir ingen katastrof om jag råkar "softa" bort en och två dagar. Mår jag lite dåligt så tänker jag att det bäst att tagga ner och sen tar man bara nya tag när man känner sig bättre. Problemet nu är bara att jag har lite svårt att acceptera att jag kanske inte hinner med allt som jag vill få gjort innan detta året är slut. Det är ju bara en vecka kvar och sen är det nytt år. Jag orkar heller inte greja så mycket om jag stundtals ska känna mig illamående med magont och ont i huvudet. Ibland hjälper det att bara gå en promenadrunda och sen känns allt mycket bättre, men under denna helgen har inte det funkat. 
 
Jag känner mig ändå ganska nöjd med helgen. Jag har tagit det väldigt lugnt och jag har känt mig helt stressfri. Jag "softade" mycket framför TV:n på julafton. Jag tycker att Tareq Taylor gjorde ett bra jobb som julvärd i SVT1. Min "favvo" på jul är annars Karl-Bertil Jonsson.
 
Jag har levt mycket i nuet och mått så bra jag kan under denna helgen.  Julen 2021 blev bra. Jag fick den precis så som jag vill ha den, om man bortser från lite huvudvärk och magont. Jag är nog heller inte så mycket för att fira jul och liksom hålla på den som en tradition varje år. Jag gillar mycket av det som visas på TV på just julafton. Det är roligt att detta återkommer varje år, men annars spelar inte julen för  mig någon roll. Jag mår heller inte dåligt av att sitta hemma ensam. Jag tycker det är ganska skönt att bara vara ledig och vara glad över att jag typ alltid känner mig helt stressfri och avspänd just under en julhelg.  
 
Hoppas ni alla har haft en bra jul, oavsett hur ni har firat den. God fortsättning. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE