Har känt mig så jäkla trött.

I flera dagar nu har jag känt mig så himla trött. Ändå har jag varit ledig: Fredag, lördag och idag. Jag har ju varit uppe och skuttat väldigt tidigt denna veckan och sen har jag ju grejat hur mycket som helst.  Jag vet att jag borde tagga ner lite, men jag har så mycket jag vill få gjort innan detta året är slut. 
 
Det är mycket fokus på pengarna nu. Jag vill inte misslyckas när jag typ bara har någon vecka kvar innan jag når mitt ekonomiska mål. Det vore ju fan om jag inte håller i nu när jag har kämpat i ett år för att nå ett målet. Jag hoppas att det känns bra sen när jag har klarat av detta. Jag känner mig ganska säker på att jag klarar detta, men jag har inte råd att slarva för mycket. Det känns viktigt att jag tänker på det. 
 
Helgen har annars varit ganska lugn. Jag har faktiskt lagat ganska mycket mat. Resultatet av min matlagning vill jag väl kanske inte visa så mycket än. Maten jag gör tycker jag har blivit god med upplägget ser väl inte så snyggt ut.
 
Annars mår jag bra ibland och stundtals kan jag känna mig lite ledsen och nere. Jag har lärt mig nu att livet bara är så för mig. Jag bryr mig inte längre och jag försöker inte ens må bättre när jag känner att jag mår sämre. Allt får bara vara som det är. Jag har det ju bra, oavsett hur jag mår. Det positiva är väl att jag för de mesta ändå mår bra. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE