Fredag (2021 12 10)

Jag har så mycket hela tiden som jag bara vill få gjort. Jag har fått gjort ganska mycket idag, men det känns ändå som det bara är en bråkdel av allt jag vill få fixad innan 2021 är över. 
 
Skönt att man nu har 3 dagar av ledighet i alla fall. Jag har varit helt ledig idag och jag är ledig i helgen också. Jag har känt mig ganska trött hela dagen. Det kanske inte är så konstigt för jag har ju vräkt mig upp klockan 04:00, 4 dagar på raken denna veckan. Jag har ju börjat jobba tidigt och dessutom har jag efter dom avslutande arbetsdagarna grejat ganska mycket när jag har kommit hem också. Pang på direkt liksom. När man kanske börjar slappna av mer då har klockan typ blivit kvällen och då inser man ju att man har varit vaken i 16 timmar eller mer. 
 
 
Nu är jag som sagt ändå ganska nöjd med denna dagen. Jag har bara tagit tag i saker och jag har inte skjutit något på framtiden. Det känns som att jag har gjort allt jag kunde få gjort idag. Allt jag gick också ganska lätt att få fixat och det får man vara glad för. Om jag ska gnälla över nånting så var det väl att det var ganska tråkigt att vara ute på en promenadrunda idag. Alla negativa tankar kom liksom samtidigt och det är ju aldrig bra. Men jag tog min runda och jag kommer ju att nå mitt mål med 90 000 steg på en vecka, denna veckan också. 
 
När det nu i skrivandets stund typ bara är ca 20 dagar kvar av detta året så hoppas jag bara så in i helvete på att jag tycker att jag har fått fixat mycket av sånt som jag verkligen vill blir klar med innan 2022. Jag har liksom satt upp det målet för väldigt mycket. Jag orkar inte med mig själv när jag så ofta flyttar fram saker till sen. Det måste vara mer "nu" och inte "sen". 
 
BILDER
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE