90 000 steg i veckan ❤️❤️

Jag tränar ju inte så mycket och jag har ett stillasittande jobb. Därför blir promenader viktiga för mig och jag i slutet av detta året satt upp ett mål som innebär jag ska gå minst 90 000 steg på en samma vecka. Det där har funkat och jag är glad för att jag i alla fall tar dom där promenadrundorna och samtidigt sätter mina resultatmål som jag har. 
 
Under hela detta året så har jag alltid fixat dom mål jag har satt upp. Jag hade länge 70 000 steg som ett mål att klara av. Sen höjde jag till 80 000 steg, och dom senaste veckorna så har jag kört på med 90 000 steg i veckan. Ibland kan jag känna att jag skulle vilja göra något annat när det kommer till rörelse och träning, men sen återkommer jag alltid till att detta med promenader passar mig bäst.
 
Det känns naturligt för mig och jag mår bra av det. Jag får väl se hur länge dom där 90 000 stegen är möjliga för mig att klara av. Ska jag öka målsättningen då är min känsla  just nu att jag måste öka med några få steg i taget. Nu är jag ändå nöjd med 90 000 steg. 
 
I år är jag ju också nöjd för vad jag kan minnas så har jag inte misslyckats med min målsättning någon gång under detta året. Oavsett vad mitt mål har varit per vecka så har jag nog klarat det. Målet för nästa år skulle ju kunna vara att jag i alla fall håller kvar vid 90 000 steg, och sätter det varje vecka. Det känns realistiskt och rätt ok att köra på det målet. 
 
(null)
(null)
 
 
(null)
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE