Torsdag (2021 08 12)

 Semester och mera semester. Det är skönt att veta man i skrivandets stund har över hälften av fullständig ledighet kvar. Jag har väl slöat till lite och jag tar inte tag i allt som jag innan semestern tänkte att jag skulle ta tag i. Jag känner att mycket blir för besvärligt eller tar längre tid än vad jag först trodde. Det kan också vara så att jag inte får ihop det rent ekonomiskt. Jag vill så mycket samtidigt som jag har ett sparmål för i år också. Sparmålet är det jag prioriterar och sen är det ju också så att jag är själv i allt jag gör. Det blir lätt för mycket åt alla håll om jag inte stannar upp och tänker efter. Märker jag att något inte funkar så struntar jag liksom in det. Jag tänker inte blåsa på med något som jag inte tror på, eller sabba möjligheten att nå det ekonomimålet som jag har för i år. 
 
 
Däremot tycker jag att det är bra att jag i alla fall provar att göra saker och liksom kör på för att se om det funkar. Funkar det inte så lägger jag ner, funkar det så blåser jag på och öser in mera i det. Mycket som jag har velat få gjort den senaste tiden har inte funkat, men jag har i alla fall försökt. Jag behöver inte se saker och ting som ett misslyckande bara för att jag inte får till allt som jag har tänkt mig. Jag kan inte veta allt på förhand och dessutom gillar jag det med mig själv att jag faktiskt mer nu än tidigare stannar upp och tänker efter. Mycket kan jag ju fixa om jag vill prioritera det, men just nu vill jag ju mest spara mina pengar. Då får det vara så, tills jag är färdig eller bara känner att jag vill prioritera något annat. Jag kan ju ändra mig igen och en gång till. Om jag känner att nånting annat är bättre att göra än det jag kör på nu, då vill jag vara flexibel och kunna ändra mig. Jag hatar att köra fast i ett tänkt där jag bara bestämmer mig för en sak och kör på med det, oavsett om det funkar eller inte. Det är inte bra. Jag vil köra på och vara öppen för förändringar. Kommer jag på något som jag tror är bättre än det jag gör nu, då vill jag inte var rädd för att ändra. 
 
Nu har jag som sagt slöat till lite, men är det semester så känns det inte fel. Jag vill inte köra skiten ur mig när jag nu äntligen kan ta det lite lugnare med allt än vad jag normalt känner att jag kan göra. Man märker mer nu när man har semester hur mycket tid man faktiskt lägger på sitt arbete. 
 
En sak som jag är noga med att ta tag i det är mina promenadrundor. Jag håller minst 11 500 steg om dagen. Jag känner i hela kroppen att jag kommer att må skit väldigt snabbt om jag struntar i att sätta minst 80 000 steg per vecka, bara för att jag har semester... eller bara tänker att jag vill göra massor med andra saker istället. Jagandet av steg ligger högt upp på min prioriteringslista. Skulle jag strunta i det, då skulle väldigt mycket annat bara gå rakt åt helvete. Det är jag säker på. Så jag slarvar inte med det där målet med antal steg per vecka.  
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE