Söndag (2021 08 01)

Man känner att man har vänt på dygnet nu. Hela helgen har jag suttit uppe på natten och kollat OS. Jag kollar inte på allt och av de jag väljer att titta på så kollar jag bara direktsändningar. Jag tittar inte i efterhand om jag nu missar nånting. Inte ens pingis kollar jag i efterhand för allt de som är värt att se kommer att visas på antingen kanal 5 eller kanal 9. Men mycket OS kollar jag nu och jag bara njuter hur mycket som helst. Kul att Sverige har fått några medaljer nu också. 
 
 
Lagtävlingen i pingis är ju igång nu och Sverige ska  lira mot USA klockan 03:00 i natt (svensk tid) Det ska väl inte vara några problem för Sverige överhuvudtaget. Om det blir vinst mot USA så kan jag nog redan nu säga att Sverige får möta Japan. Japan måste ju först vinna sin match, men dom bör ju göra det. Japan möter ju Australien och där har jag svårt att se att Japan ska förlora. 

Jag har sett en lagmatch idag och det var Kina mot Egypten och det var väl en ganska lätt match för Kinas pingislandslag. Om man ska tippa någon segrare i lagtävlingen så kan man inte säga något annat än att Kina nog vinner OS. Jag vet inte just nu om Sverige har  kan stöta på Kina före en eventuell final. Jag har inte kollat lottningen så noga,  men Sverige måste ju först slå USA i natt för att komma vidare. Om det sen blir som jag tror att Sverige får möta Japan i kvartsfinal så är det en väldigt tuff motståndare för Sverige att besegra, men får ju alltid hoppas att det går bra för Sverige. Medalj är nog svårt, men bordtennis är bordtennis och allt kan hända. Är det något jag har lärt mig genom åren om den sporten🏓 så är det att man aldrig kan räkna bort någon. Alla som är med på OS kan ju lira. Spelar dom bästa spelarna inte bra så kan dom också förlora, mot vem som helst. Sånt har man sett förr. 
 
Jag hoppas det blir bra pingismatcher under lagtävlingen på OS. Något som talar för att det kan bli väldigt underhållande spel i många matcher, det är ju att en hel del spelare som är med i lagtävlingen inte har varit med och spelat i singelturneringen. Varje land får ju ha med max 2 spelare i herrsingel och damsingel. I en lagmatch är man ju 3 spelare i varje lag. Det gör ju att många spelare förmodligen är extra spelsugna nu och väldigt fräscha i kroppen också. 
🏓🏓🏓🏓🏓🏓🏓
 
I min egen kropp känns det nu lite tufft vissa tider på dygnet. Jag kan bli väldigt trött tidigt på kvällarna och idag kände jag tidigt på morgonen att jag var väldigt pigg. Jag var ju ute på en promenadrunda på ca 5 km, klockan 06:00 i morse. Ibland håller man sig vaken trots att man är skittrött och ibland känner man sig pigg, fast man egentligen vill sova. 
 
Jag tänker att allt får bara vara som det är nu. Jag semester och jag behöver inte bry mig om klockan och tider. Det är väldigt skönt att man bara sover när man vill och sitter uppe när man känner för det. Det är inte jobbigt att vara vaken när man känner sig övertrött. Är jag pigg när jag egentligen vill sova, så är ju det inget att bry sig om heller. Jag har semester och älskar att kolla på OS. Dessutom är det ju så att jag börjar ju inte jobba förrän den 31 augusti. Bara att tänka på det blir man ju inte ledsen för. 
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE