Semester och inget annat.

Min semester är inne på andra halvan nu. Om ca 2 veckor börjar jag jobba igen. Det försöker jag inte att tänka på. Jag tänker egentligen inte på nånting just nu. Jag är bara ledig  och lever i nuet. Semester och inget annat. 

Det är rätt skönt och det bästa är att många andra börjar väl att gå tillbaka till sina jobb eller så har dom börjat för länge sen.  Jag har nästan hälften av lediga dagar kvar. Skolorna börjar väl nu också. Jag har ingen koll på det och det känns skönt att man inte behöver bry sig om sånt. Jag har ju inga barn och själv har jag ju slutat skolan sen länge. Undra om man någon gång i framtiden kommer att börja plugga igen? Jag tror inte det, men man vet ju aldrig. Man kanske känner att man vill gå någon utbildning, fast jag har svårt att se det framför mig. Men som sagt: Man vet ju aldrig hur livet blir. 
 Annars är jag väl lite seg och slö nu. "semesterlunken" har liksom slagit till på allvar. Man tänker att jag kan göra saker senare och sen skjuter man det på framtiden minst 10 gånger innan man kanske tar tag i det. Jag har dom senaste dagarna vaknat runt lunchtid. När jag vaknar vet jag först inte vad det är för dag. Tex i söndags vaknade jag ca 11:00 och trodde det var måndag. Sen blev jag förvånad när jag gick ut på stan och såg så lite folk samtidigt som dom flesta butiker var stängda. Sen kom jag ju på att det var söndag och inte måndag. Jag har ingen koll och det tar tid komma på hur det är, men jag känner inte att jag behöver ha koll. Jag har semester och jag skiter i de mesta. Jag sover bort halva dagarna, sitter uppe på nätterna, bränner mycket pengar, lever i nuet och fokuserar på att njuta så mycket jag kan av hur mycket ledighet som helst. Man är ju inte bortskämd med ledigheten och jag tror ju också att det börjar bli viktigt för mig att jag är rädd om mig och kanske taggar ner lite när det gäller att greja, jobba och kämpa med saker och ting.  Jag kommer att ångra mig om kroppen säger ifrån, och det kan bli en väldigt obehaglig upplevelse om jag inte stannar upp och bara vilar från allt med jämna mellanrum.

 Jag säger ju till andra ofta att dom måste vara rädda om sig, men jag måste ju tänka på det själv också. Det blir ju lite motsägelsefullt om jag säger till människor som jag bryr mig om att dom ska vara rädda om sig om jag inte tänker på att vara rädd om mig själv. 
 
 Det som känns bäst just nu är att jag är så bra på att leva i nuet. Jag vet att saker och ting kommer att komma ikapp mig när semestern är över och jag börjar jobba igen. Jag kommer att få det tufft när det gäller att nå varje ekonomiskt mål som jag har i år, men jag har en bra plan för varje månad och jag vet vad som gäller. Det är bara att göra jobbet, men jag vill inte tänka på det nu. 

Jag tänker likadant när det kommer till jobbet med busskörningen. Jag vet att jag kommer att ha mycket att göra direkt och resten av året kommer jag att ha en hel del jobb att ta tag i. Det blir inte mycket mer av semester på ett bra tag, efter att den som jag njuter av nu är avlutad. Men inget av allt de där funderar jag över nu. Det är bara att jobba på sen när det väl är dags för det, men fram till dess så njuter jag fullt ut av skön ledighet. 
 
Ha det bra ...och va rädda om er.
 
 
 
 
 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE