Jag förstår inte att vissa inte fattar.

Ny vecka har det blivit och jag har väl i alla fall tänkt att denna veckan ska jag få gjort lite mer av sånt som jag innan semestern tänkte att jag skulle ta tag i under denna semester. Tanken var väl egentligen innan att mycket skulle vara klart redan nu, men jag har ju ärligt talat inte brytt mig så mycket. Sen är det väl också så att har något känts för jobbigt för mig att ta tag i så har jag liksom inte varit någon kämpe och sett till att få det gjort i alla fall. Jag har istället valt att hittills under denna semester: Slappa mycket, gå promenader, se på film, läsa böcker och äta gott. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Jag tycker annars  att jag har varit bra på att blogga och få till många inlägg på ett bra sätt som jag har känt mig 💯%  nöjd med. Det är roligt för jag gillar att blogga och vara kreativ i skapandet av nya inlägg. 
 
Jag vet inte om jag gör så mycket annat än sånt som jag under dom senaste veckorna medt har gjort, men tanken har slagit mig att det vore väl bra om jag städar köket och badrummet. Jag tror också att jag vill besöka mammas grav någon dag i denna veckan.  En annan sak som jag också har tänk att göra är väl att hälsa på någon eller kanske båda mina syskon. Men allt detta är ju just nu bara tankar. Att bara tänka på allt detta kommer inte att få saker och ting gjorda.  Man får väl se hur det blir. Inget känns så viktigt att få gjort. Det kommer att kännas lugnt, hur jag än väljer att göra. 
 
En annan grej som jag annars tänkte på mycket i natt  det är alla dessa drev och påhopp om allt möjligt som jag tycker under en tid har pågått regelbundet mot framförallt offentliga personer. Där märks det ju naturligtvis mest. Vissa offentliga personer blir uthängda anklagade för att ha gjort både det ena och det andra och sen är liksom drevet igång mot dom, fortare än fan själv.  Det jag inte riktigt förstår det är varför vissa (oftast ganska kända och mycket offentliga personer) väljer att bemöta den kritik och själva kanske medverka till att göra det drev som redan är igång, ännu större. Många gånger när jag får reda på att någon är utsatt för någon form av drev och påhopp från alla möjliga håll, det är när den som är utsatt själv går ut på sina kanaler och berättar om att det just nu pågår. Det är oftast så som jag nås av sådan information. Jag tänker ofta att fattar inte dom flesta människor att det nog är bättre att inte uttala sig om man är utsatt för någon form av drev. Om det är så att man verkligen har gjort bort sig, då är i alla fall  min erfarenhet att man ska "sitta still i båten". Väljer man att bemöta kritiken eller tala ut om hur allt ligger och på sina sociala medier eller någon annanstans, så känns det ju alltid som den personen som är utsatt för påhoppen får ännu mer skit från fler människor än vad hen annars hade fått. Går du själv ut med att det "stormar" runtomkring dig och mot dig, då får ju bara fler människor reda på det och sen blir drevet mot dig ännu större än vad det annars hade blivit om du inte hade valt att säga nånting. 
 
Jag vet kanske inte vad jag snackar om här. Jag kan ju tänka mig att det är svårt för tex en offentlig person med väldigt många följare att inte uttala sig när drevet mot hen är igång för fullt. Det kanske automatiskt blir så att någon slags självförsvarsmekanism kommer fram när man som offentlig person blir attackerad av onormalt många människor. Det vanliga som man är utsatt för var och varannan dag, det kanske är lättare att hantera på ett bättre sätt. Dessutom kan det väl vara så att vissa människor bara sitter och väntar på att tex en offentlig person ska göra bort sig, så att man kan blåsa igång det där drevet. Det kanske är svårt för en offentlig person att undvika påhopp och drev, samt att när man blir utsatt så kan man inte hålla sig från att inte uttala sig, trots att det kanske gör att man får fler emot sig. 
 
Det var mina tankar för denna natten. Nu är det nog dags att krypa till sängs. 
 
 
(null)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE