En vecka kvar.

Nu är jag inne på sista veckan av min semester. Jag känner att sista halvan har gått väldigt mycket fortare än dom två första veckorna gjorde. Jag ska inte börja tänka på jobbet riktigt än. Jag kan njuta av skön ledighet under hela denna veckan också. Sen känns det ju också bra att jag inte börjar jobba förrän tisdag klockan 12:00, nästa vecka. 
 
Jag har förövrigt fått ett SMS från jobbet där man säger att det går bra att få ledigt nästa vecka. Man får ju bekosta det själv med semesterdagar eller komp naturligtvis. Tanken slog mig att jag skulle kunna ta en eller flera dagar ledig och på så sätt börja jobba senare än vad det är tänkt. Ha lite extra lång semester liksom. Men jag jobbar 4 pass nästa vecka och samtliga är ganska bra. Dessutom är det skönt att börja arbetsveckan med sovmorgon efter att man har haft semester. Väljer jag att börja jobba en annan, längre fram än planerat , så kanske det blir en sån där dag då jag måste vräka mig upp 03:30 på morgonen. Det vill man inte gör efter att ha haft en semester där man under större delen av den har hållit sig vaken till minst långt in på nätterna. 
 
Jag känner också att det är bättre att jag sparar lite på den ledigheten som jag har kvar att plocka ut. Jag vet att en annan dag kommer framöver av arbete där det kommer att kännas bättre att ta ledigt, p.g.a. att man då är inne i en ganska tuff arbetsperiod. Schemat som jag har kvar i ca 5 månader till kan jag ju ganska bra, för det är ju det jag körde efter innan denna sommar. 
 
Men det är fortfarande semester och då får man ju fan ta och njuta av den fullt ut, även den sista veckan. 
 
Annars har jag märkt att jag har tänkt som fan under denna semester men det har känts bra. Jag hinner ju tänka och vända och vrida på allt nu. Tiden finns ju att tänka på när man har semester. Mycket mer av sådan tid finns ju inte annars när man är igång och jobbar 4 -6 dagar i veckan, 11 månader per år. Men nu hur man däremot hur mycket tid som helst och jag är ju dessutom mycket för mig själv och då har man mycket tankar i huvudet som växer sig större och större. När jag dessutom skriver ner ganska många av mina tankar här på bloggen, så kan ju en tanke gå vidare  och göra att nya saker skapas som jag tänker mycket på. Men allt detta har som sagt känts väldigt bra och skönt. Tex gör det ju att jag fortsätter blogga på det sätt som jag alltid har velat göra det på, fast det tog mig typ 10 år innan jag klarade av att jobba så som jag nu gör med min blogg.  
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE