Söndag (2021 04 18)

Jag har så svårt att tycka att något är roligt i dessa tider. Jag skyller på pandemin och coronaviruset. Det känns som man kan skylla ifrån sig på viruset så fort något känns skit. Jag tänkt mycket på om det egentligen är något annat som gör att så mycket just nu bara känns tråkigt. Är det så att jag förtränger dom saker som faktiskt är orsaken till att man känner att mycket inte är så roligt att hålla på med just nu? 
 
I helgen har jag ändå försökt göra mycket av sånt som jag oftast tycker är väldigt roligt att hålla på med, men inte ens dessa saker kändes så roliga. Vad man än gör så blir man påmind om pandemin. Allt är bara tråkigt och i alla fall jag är trött på allt som har med detta att göra nu. Jag tror att jag gör precis allt jag kan för att inte sprida smitta eller bli smittad själv, men någonstans i allt detta så vill man kunna förutse när denna skiten är över. 
 
Jag är i alla fall nöjd med att det går så bra med pengar som det gör just nu. Om det också hade varit skit då hade man säkert mått jäkligt dåligt just nu. Jag har ju sagt tidigare att om jag bara kan spara ihop den summan som jag har bestämt mig för att att fixa innan detta året är slut så tänker jag bara tycka att jag har haft en bra och ett lyckat år. När mycket i dessa pandemitider bara känns så tråkigt så tänker jag ändå inte låta coronaviruset förstöra årets mål som jag har med min ekonomi. 
 
(null)
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE