Lördag (2021 04 10)

Hej!
 
Jag är mitt i jobbhelgen och jag tänker inte så mycket mer på det. Jag gör vad jag måste göra och sen bryr jag mig inte. Jag vill fortsätta känna mig maximalt avspänd och så bra i kroppen som jag har känt mig den senaste tiden. Jobbet blir ju oftast vad man själv gör det till, även om man inte alltid själv kan påverka hur ens arbetsdag ska bli. Idag kändes det bra i alla fall. 
 
Annars är jag ganska nöjd över att jag är ganska fri från konflikter med andra människor just nu. Jag vet att det där kan vända från en dag till en annan, men med tanke på vad jag har sett i sociala medier dom senaste dagarna så kändes det bara skönt att man inte är en person som är med om några större draman och att sådana saker går virala på internet. Det kan absolut "blåsa"  om mig också, men det finns ju alltid olika styrkor på stormar om man säger så.  Jag slipper alltid folks åsikter utifrån som från början inte har med saken att göra.  Skulle det vara så att någon utifrån ändå lägger sig i så skiter jag bara i det. Det är inte svårt för jag känner aldrig att jag behöver bry mig om vad andra säger som bara gillar att lägga näsan i blöt. 
 
Från det ena till det andra.
 
En grej som jag tycker är lite roligt just nu det är att jag sen i slutet av mars egentligen inte har bränt några pengar. Jag köper grejer och naturligvis mat var och varannan dag, men efter att jag har köpt något så tar det bara några timmar eller en dag och sen får jag in pengar på nånting. Massor med gånger under de senaste veckorna har jag upplevt just detta. Jag köper något och sen får jag tillbaka lika mycket eller mer pengar.  Det är inte så att jag tjänar pengar på något jag köper, men jag får in pengar på saker som jag vid något tidigare tillfälle har jobbat in på något sätt. 
 
 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE