Vet inte vilket år.

Jag minns inte vilket år det var som jag inte gjorde ett besök i Stockholm. Det känns som att det var väldigt längesen. Just denna helgen för ett år sedan var jag där. Jag åkte mest upp för att jag ville "chilla" lite. Sen har det ju blivit lite tradition att jag alltid besöker Stockholm minst en gång per år. Jag minns som sagt inte vilket år som jag inte var där senast, men det blev väl inte så många besök där för min del när jag var riktigt liten. 

I år känns det ju som att det inte kommer att bli av. Vi är snart inne i november och allt med coronavirus är ju inte över på långa vägar. 

Jag känner liksom inte  i dessa tider att det bara är att åka och typ skita i att vi fortfarande är i en pågående pandemi. Det vore oansvarigt av mig att åka till tex Stockholm och tycka att hålla på en liten tradition som jag har är mycket viktigare. 

Jag ändå inte säker på om det är fel att åka. Jag ju hittills inte känt mig sjuk och jag har ju heller inte isolerat mig i någon större utsträckning. Jag har bara valt att inte resa utomlands eller till Stockholm.  Annars lever jag ju som jag gjorde innan denna pandemi bröt ut. 

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag vill gärna åka upp, samtidigt känns det fel. Då är det väl mest rätt att inte bry sig år. Men jag gillar ju Stockholm. Jag trivs alltid så bra där. Så lite tråkigt skulle det vara om jag inte åkte dit i år. Men sånt är livet. Jag tänker ändå göra det som känns mest rätt att göra. Man får gå på magkänslan. Livet går ju vidare även om man inte besöker Stockholm. 

(null)

(null)
(null)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE