Vecka 44

Skönt att börja denna veckan med en helt ledig dag. Jag var ju ledig igår med, så under ganska lång tid nu så har jag varit inne i en ganska bra arbetsperiod med lite mer ledigt och lagom med jobb. Denna veckan kör jag 4 dagar och jag slutar i ganska bra tid så jag ska väl lätt kunna fixa mina promenadrundor, utan att behöva kämpa med dom sent på kvällarna.
(null)
 
Skönt att det kommer in en hel del pengar under denna veckan. På typ 2 sekunder kan jag göra en hel del för att närma mig min högsta dröm. Sen får jag förmodligen vänta 1 månad innan jag kan göra något som tar mig ett större kliv närmare den vision jag har. Jag måste ha: Tålamod, vara motiverad och hålla mig till min plan. Bara då kan jag lyckas med det jag helst vill i hela livet. Men det ska jag fan klara!!
 
Jag har annars tänk att jag ska slappa mer och ägna mig mindre åt den skit som jag den senaste tiden har känt att jag har lagt för mycket tid på. Ibland grejar man ju med saker som man i slutändan känner att man själv kanske inte får så mycket tillbaka på att man gör. Ibland vill jag ju göra saker ändå, men en del av sånt som jag tex försöker få ordning på, är när jag tänker efter inte värda att lägga någon tid och kraft på. Bättre är det ju att lägga mer tid på att slappa och må bra.
(null)
 
Eller så grejar man bara mer med sånt som är: Roligt, motiverande och känns meningsfullt.   
 
(null)
 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE