Vecka 43

Massor med jobb har jag. Nu börjar väl en ny period av lite mer jobbande igen. Jag har ju under en period nu jobbat lite mindre än normalt. Det har varit jätteskönt att få vara mer ledig, även om jag får jobba rätt mycket när jag väl befinner mig på jobbet. Denna veckan har jag ändå tagit bort en jobbdag som jag skulle ha haft enligt schemat. Det gör att jag trots allt får två lediga dagar på raken i mitten på denna veckan och två lediga dagar på raken i slutet (söndag) och i början (måndag) av nästa vecka. Så jag ska inte klaga nu heller. Det blir en rätt bra arbetsvecka detta också. 
 
Promenadrundorna gick riktigt bra förra vecka. Det är ju 80 000 steg som gäller varje vecka nu och jag kämpade på bra med detta förra veckan. Även om jag hade någon lång jobbdag så tvingade jag mig ändå ut på en runda. När man jagar ett resultat, då blir det lättare att motivera sig och jag kände också för första gången att jag gillade att gå kvällspromenader. Det känns som det var länge sen som jag tyckte att en kvällspromenad kunde kännas skön att gå.
Denna veckan ska jag fortsätta kämpa med stegen. Jag får ju ta mig ut på mina lediga dagar. Någon runda efter jobbet får det väl bli också. Kanske måste jag ta någon ledig dag och gå en längre runda än normalt. Alternativet kan ju vara att jag delar upp det och kör en kortare runda på förmiddagen och en på eftermiddagen eller kvällen, under en och samma dag. 80 000 steg kräver ändå lite mer av mig än vad man kanske kan tro. Jag rör mig ju inte överdrivet mycket när jag sitter bakom ratten i 8-10 timmar och kör. Därför får jag ju ta tag i det där med att röra på mig rätt ordentligt när jag är ledig. Annars mår jag fan skit, och det vill man ju inte göra.  
 
Annars blir det väl en liten "mellanvecka". Jag tror inte jag kommer att tjäna så mycket pengar just denna veckan. Det har annars varit ganska bra med cash in under denna månaden, men nu blir det nog inte så mycket mer förrän vi kommer till slutet av denna månaden. 
 
Ganska lugn vecka om man bortser från jobbet. Jag har inga fler syskonbarn nu som ska döpas och ingen släkting överhuvudtaget ( av dom som jag bryr mig om) som fylller år under denna veckan. I helgen var jag ju på både dop och födelsedagskalas. Brorsans äldsta dotter fyllde 3 år igår och den yngsta döptes ju i lördags. 
 
Ni får ha en bra vecka. Hösten håller väl i sig ett tag till. En fin årstid tycker jag. 
 
(null)
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE