Tänker inte alls.

Arbetshelgen är över och det var en ganska bra jobbhelg eftersom jag inte hade så överdrivet långa dagar.  Nu blir det skönt att få vara lite mer ledig igen. 

För ovanlighetens skull så har jag inte tänkt så mycket under helgen. Jag mest bara jobbat på eller så har jag suttit i min massagestol och kollat på filmer. Det har varit ganska skönt att inte tänka så det knakar i huvudet. Jag har ju säkert fram till idag skrivit hundratals inlägg där jag typ skriver: Idag har det snurrat i huvudet. 
(null)

Det kan ju vara så att jag är mer säker på vad jag vill än tidigare. Jag vet ju också vad jag behöver göra och de mesta handlar ju om att jag vill jobba mot att nå min högsta dröm i livet. Detta har jag ju tänkt på sen jag var väldigt liten och då har jag väl nånstans tänkt färdigt nu. Jag kan allt utantill liksom. Dessutom känns det så jäkla bra med detta så jag vågar nog redan nu säga att: Det är inte frågan om jag kommer att nå min vision. Frågan jag kanske ställer mig är när, och jag är ganska säker på att jag gör allt helt rätt. Det kan aldrig vara fel att försöka förverkliga sin högsta dröm i livet, så länge man inte skadar någon med det man vill göra. 
(null)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE