Lördag - Söndag.

Då börjar denna helgen också lida mot sitt slut. Det är ju så typiskt att alla lediga helger går så fort. En jobbhelg brukar ju kännas som en evighet. Hmm... 
 
Lördag: 2020 10 17
 
Det blev en lång dag i går. Jag va ju bjuden på dop. Det var min brors minsta dotter som skulle döpas. Julie heter hon. Dopet skulle egentligen äga bli av i våras, men pga av coronaviruset så blev det inställt. Igår blev det av, men det var bara dom närmaste som var där. 
 
Dopet ägde rum i Skrea kyrka i Falkenberg. Förövrigt en väldigt fin kyrka.
 
Efter dopet blev det lite firande hemma hos brorsan och hans flickvän. 
 
Söndag 2020 10 18
 Idag har jag haft en ganska lugn dag. Jag har varit ganska trött så jag har faktiskt sovit några timmar under eftermiddagen.
 
Jag har gått en promenadrunda. Jag behövde göra 12 000 steg för att nå mitt mål som är 80 000 steg på en och samma vecka. 
 
 
Lite god mat på min "favvorestaurang" har det också blivit idag. 
 
Nu håller jag på nere i tvättstugan. Jag har ganska mycket tvätt och en tvättmaskin av tre är trasig så man får greja lite extra med tvätten nu. Men jag ska nog hinna med. Jag har ju sovmorgon imorgon och sen är det mer arbete som gäller. Det har varit skönt med en tre dagars ledighet. Det behövdes och jag hade gärna haft det jämt. Varenda fredag till söndag, men så bra har inte ens jag det. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE