Jag tjänade äntligen på det.

 Nu börjar pengarna att rulla in igen. Denna månaden har har känts som en evighet. Jag har typ längtat som fan till just denna veckan. Jag vill ju bara komma framåt i grejandet av min högsta dröm. Nu har jag äntligen fått undan en ansenlig summa pengar och detta tar mig ju i alla fall närmare den vison jag har. 
 
Denna månaden har jag mest stått och stampat. Jag har tänkt massor med gånger att jag bara ska strunta i allt som har med visonen att göra, men på något sätt har jag ändå valt att behålla tålamodet och lugnet. Detta har ju lönat sig nu och jag är så glad för det. Jag vill ju verkligen hålla mig till vad jag har planerat. Detta är något som jag är så säker på att jag vill köra på. Jag tror ändå att detta är bra för mig. Jag kämpar med något som för varje månad kommer att löna sig bara jag klarar av det. Jag vill ju också nå den känslan jag känner nu. Att jag klarade av något som tidigare har känts på tok för svårt. Den känslan är ju svår att beskriva, men det känns ju bar när mman har kämpat med sig själv som fan för att man inte ska ge upp. Jag tror ju på detta och känner att jag gör rätt som försöker förverkliga en dröm som jag har haft sen jag var riktigt liten. Det är ju långt ifrån klart, men jag klarade av att ha tålamod till max och då behöver jag ju inte tveka på att jag inte kan klara av det igen. 
 
Det som känns bäst nu är att jag faktiskt tjänade på att ha tålamod. Det kommer ju därför att kännas lättare att behålla tålamodet framöver också. 
 
 
 

Sofia
10 October, kl. 01:26 | Blogg;

Hej Danne!

Tack för din underbara blogg. Den har skänkt mig mycket glädje och insikt.
Något jag alltid undrat är vad det är du sparar pengar till, vad är din högst dröm/mål?
Önskar dig en fantastisk dag.

Svar: Hej!
Kul att du gillar min blogg 😊 Jag kommer inte att svara exakt på vad det är jag sparar pengar till. Jag har en vision och det är ett tillstånd i livet som jag vill ge en chans att få uppleva. Det handlar väl mest om att kunna få leva det liv jag alltid har drömt om. Just nu behöver jag få loss pengar och jag har en sparplan för detta året och nästa år. Sen får jag se hur jag använder pengarna för att komma vidare. Det är så jag tänker just nu i alla fall.

Ha det bra!
Daniel Johansson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE