Happy halloween 🎃🩸💀

Nu har det blivit helg och det är alltid skönt när man blir ledig. Jag ska ta vara på ledigheten och vila ordentligt. Ska man följa dom nya råden om hur man ska skyddas sig själv och andra mot COVID-19 så ska man ju typ bara träffa dom man bor ihop med och lever man själv så kan man träffa några få, men inte fler. Så fattar jag det som i alla fall. Det verkar som det går en andra våg av coronavirus just nu. Jag har sen i mars haft respekt för detta och jag tycker det är obehagligt. Jag vet däremot inte om jag har haft det eller inte. Jag har inte känt mig sjuk, men man kan ju ha haft något mindre symptom som man knappt har märkt av. Man har ju hört hela tiden att den som känner av minsta symtom ska stanna hemma, men skulle jag följa det rådet till 100% så kan jag lika gärna sluta jobba helt. Jag känner alltid av nånting och det tror jag dom flesta av oss gör. Jag kan ju inte vara hemma för saker som jag har känt av i hur många år som helst. 
 
Det har annars gått bra med mina promenader och jagande av steg denna veckan.  Jag har på 5 dagar fixat 70 000 steg. Målet är ju 80 000 steg på 7 dagar så det känns ju ganska klart att jag kommer att fixa det. Jag gillar ju också att vara ute och röra på mig. Det känns bara skönt och inte jobbigt överhuvudtaget. Jag kan snart kan höja till 90 000 steg i veckan? 
 
Halloween är det denna helgen. Jag kommer väl inte att bry mig så mycket, men jag har köpt godis som jag har hemma och då slipper jag väl att barn busar om någon eller några skulle ringa på min dörr.  
 
Happy halloween!  
 
(null)
(null)
(null)
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE