Happy halloween đŸŽƒđŸ©žđŸ’€

Nu har det blivit helg och det Àr alltid skönt nÀr man blir ledig. Jag ska ta vara pÄ ledigheten och vila ordentligt. Ska man följa dom nya rÄden om hur man ska skyddas sig sjÀlv och andra mot COVID-19 sÄ ska man ju typ bara trÀffa dom man bor ihop med och lever man sjÀlv sÄ kan man trÀffa nÄgra fÄ, men inte fler. SÄ fattar jag det som i alla fall. Det verkar som det gÄr en andra vÄg av coronavirus just nu. Jag har sen i mars haft respekt för detta och jag tycker det Àr obehagligt. Jag vet dÀremot inte om jag har haft det eller inte. Jag har inte kÀnt mig sjuk, men man kan ju ha haft nÄgot mindre symptom som man knappt har mÀrkt av. Man har ju hört hela tiden att den som kÀnner av minsta symtom ska stanna hemma, men skulle jag följa det rÄdet till 100% sÄ kan jag lika gÀrna sluta jobba helt. Jag kÀnner alltid av nÄnting och det tror jag dom flesta av oss gör. Jag kan ju inte vara hemma för saker som jag har kÀnt av i hur mÄnga Är som helst. 
 
Det har annars gÄtt bra med mina promenader och jagande av steg denna veckan.  Jag har pÄ 5 dagar fixat 70 000 steg. MÄlet Àr ju 80 000 steg pÄ 7 dagar sÄ det kÀnns ju ganska klart att jag kommer att fixa det. Jag gillar ju ocksÄ att vara ute och röra pÄ mig. Det kÀnns bara skönt och inte jobbigt överhuvudtaget. Jag kan snart kan höja till 90 000 steg i veckan? 
 
Halloween Àr det denna helgen. Jag kommer vÀl inte att bry mig sÄ mycket, men jag har köpt godis som jag har hemma och dÄ slipper jag vÀl att barn busar om nÄgon eller nÄgra skulle ringa pÄ min dörr.  
 
Happy halloween!  
 
(null)
(null)
(null)
 
(null)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE