Mysigt bra.

Jag har inte så mycket att skriva om. Men jag har ju lovat mig själv och er bloggläsare att jag ska uppdatera minst varannan dag. 

Jag kan fundera vidare på hur jag mår. Kort sagt kan man säga bra. Jag mår bra av att jobba mig närmare min vision. När jag tänker på hur jag får det i livet om jag lyckas nå den så känns det typ: Mysigt bra. Jag känner äntligen att jag faktiskt kämpar med att nå ett mål som är helt rätt för mig. Som jag sa så känns det mysigt bra...och väldigt coolt. 

(null)

Jag hoppas att jag nu bara jobbar på med detta och inte sabbar för mig. Jag måste ha en hel del tålamod och hålla motivationen uppe. Jag tro på mig själv och att det är möjligt. Annars kan jag lika gärna lägga ner nu direkt. Just nu känns  det som sagt mysigt bra och jag hoppas att den känslan bara består. Jag vill aldrig att det ska kännas för bra, men inte heller för dåligt. Lagom är väl bäst, eller bara mysigt bra.

Jag måste ändå vara försiktig så jag inte säger för mycke eller tar ut nåt i förskott. Jag måste hålla mig till vad jag har planerat. Jag kan inte göra mindre än vad jag har sagt och sen tro att de mesta på något sätt löser sig ändå. Det känns som det är viktigt att vara i nuet och kanske också släppa tankar på min högsta dröm när jag inte jobbar så mycket med den. Blir det för mycket med det och jag kanske funderar mer på saker som inte är här och nu, då kan jag tänka mig att jag lätt kan bli slarvig. Är jag inte grymt fokuserad på nuet då kanske jag försöker komma framåt för snabbt och då blir det nog i slutändan inte bra. 
(null)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE