Vecka 45

 
Nu är vi inne i november. Det känns ju fortfarande som det är höst och så får det gärna kännas året ut. Jag vill inte ha vinter och snö. Det blir ju bara jobbigt och besvärligt. Dessutom är det ju ofta jävligt kallt när det är riktigt vinter. Så jag tycker det blir bättre om hösten bara fortsätter ett tag till.
 
Nu börjar jag en ganska tuff arbetsperiod igen. Jag vet ärligt talat inte om jag kommer att orka för när jag tittar på det så känns det mycket. Det kanske går och söka ledigt på något smart sätt nu under november så kanske en arbetsperiod går från att kännas tuff till ganska "soft".
 
Hur jag ska klara att sätta 80 000 steg denna veckan har jag inte riktigt räknat ut just nu. Jag jobbar ganska mycket, och lite "dumma" tider, men jag kommer nog på något. Det löser sig. Jag behöver ju göra ca 11 500 steg i snitt varje dag för att i slutändan nå 80 000 steg under en och samma vecka. Normalt sett gör jag mellan 5000 och 7000 steg under en arbetsdag. Om jag under 5 arbetsdagar bara ser till att komma över 10 000 steg varje dag så kan jag nog fixa resten av alla steg till helgen, utan att ta i så jag "spyr" 
(null)

 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE